Retete de limonada. Tu pe care vrei sa le incerci?

Aceste retete de limonada vor fi cu siguranta pe placul tau. Este vara, temperaturile sunt ridicate, iar o bautura rece pare cea mai buna idee. In special daca este una sanatoasa si usor de preparat.

Aceste retete de limonada sunt exact cele pe care le servesti, de multe ori, atunci cand iesi in oras. Asa ca pregateste-te sa savurezi cele mai gustoase limonade, in fiecare seara.

Dar nu numai, avand in vedere ca multa lume lucreaza de acasa, este o idee minunata sa iti prepari o limonada chiar si dupa-amiaza si sa lucrezi in tihna.

Retete de limonada – cu pepene, ghimbir sau afine?

O sa incepem cu limonada de ghimbir, avand in vedere ca acest superaliment are nenumarate beneficii, atunci cand vorbim despre sanatate.

Ghimbirul si implicit, apa de ghimbir, te va ajuta sa stimulezi procesul de ardere a grasimilor. De asemenea, are rolul de a stabiliza glicemia, colesterolul si lipidele. De asemenea, ghimbirul este foarte eficient pentru acele persoane care vor sa arda grasimea abdominala. S-a demonstrat ca acesta are rolul de a suprima productia de cortizol, hormonul stresului care este responsabil si de grasimea care se acumuleaza la nivel de abdomen. Si care, asa cum ai observat, nu este tocmai usor de inlaturat…mai multe despre ghimbir aici >>>

Ingrediente

– un litru de apa

– o lamaie mare sau 2 mici

– o bucatica de 3 cm de ghimbir

– frunze de menta

– zahar brun sau miere

– gheata

Mod de preparare

Se va stoarce bine sucul de la lamai. Apoi se va curata si felia ghimbirul. Le vei pune intr-o carafa, dupa care vei adauga mierea sau zaharul si menta. Amesteca bine si adauga cateva felii de lamaie sau portocale dupa gust, la final pune si cuburile de gheata.

Vei obtine o bautura minunata.

Limonada cu capsune

Ingrediente

– un litru de apa

– 300 grame capsune

– sucul de la 2 lamai

– zahar brun sau miere

– gheata

– frunze de menta

Mod de preparare

Vei felia capsunele si le vei pune in blender, amesteci bine pana obtii un piure. Adauga sucul de lamaie, mierea si mai amesteca o data in blender. Poti lasa amestecul la rece, pret de 30 de minute. Dupa care il vei pune intr-o carafa, vei amesteca bine, adaugi menta si gheata. Poti adauga si cateva felii de capsune sau cateva afine, pentru un efect mai spectaculos. Garantat vei adora aceasta limonada.

Retete de limonada – vrei sa o incerci pe cea cu pepene?

Limonada cu pepene

Ingrediente

– un litru apa

– 500 grame pepene rosu

– o cana de suc de lamaie

– zahar brun sau miere

– gheata

– frunze de menta

Mod de preparare

La fel ca si la reteta de mai sus, vei pune bucatile de pepene in blender si le vei amesteca bine, pana vei obtine un suc. Vei strecura sucul de pepene si il vei adauga in carafa in care faci limonada. Adauga si sucul de lamaie, zahar sau miere si amesteca bine. Adauga apa si verifica gustul, pentru a sti daca mai adaugi indulcitor.

Pune gheata si menta la final si serveste o bautura altfel fata de cele de la restaurant…Pentru ca este facuta chiar de tine, cu cele mai bune ingrediente.

Limonada cu cactus – tu ai incercat vreodata?

Daca si tu esti o fire curioasa, ar fi cazul sa nu te dai inapoi si sa incerci si aceasta reteta simpla, dar deosebita. Desigur ca vei avea nevoie de un ingredient la care nu te-ai fi gandit: siropul de cactus. Dar il vei gasi cu siguranta pe site-urile naturiste din afara. Incearca sa cumperi ceva calitativ, chiar daca pretul ar putea fi putin mai mare.

Poti sa fii sigura ca merita efortul, garantat. Sanatatea ta este pe primul loc, asa ca nu face rabat de la calitate, in acest sens.

Vei vedea ca acest sirop este super aromat si te va duce cu gandul la o plaja superba si insorita…

Limonada cu cactus – reteta…reteta completa aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *