Limonada cu cactus! Ai incercat vreodata?

Daca este vara inseamna ca trebuie sa te bucuri cat mai mult de sezonul cald si sa incerci lucruri noi si interesante, cum este limonada cu cactus. Da, ai citit bine. Aceasta specialitate racoritoare sigur iti va fi pe plac si te va duce cu gandul la locuri exotice si minunate. Cum ar fi insula Tenerife, unde este ceva normal sa savurezi o limonada cu cactus, intr-o dupa-amiaza torida.

Limonadele sunt pe placul romanilor si fara doar si poate in ultimii ani s-au bucurat de o mare popularitate. Si nici nu este de mirare. Te racoresc rapid, iar gustul lor unic poate fi potentat de tot felul de condimente si fructe, care mai de care mai interesante.

Asa ca nu este cazul sa te limitezi la clasica limonada cu lamaie si cu zahar. Impreuna vom descoperi o noua reteta si iti vom reaminti si alte retete despre care am mai discutat.

Limonada cu cactus – tu ai incercat vreodata?

Daca si tu esti o fire curioasa, ar fi cazul sa nu te dai inapoi si sa incerci si aceasta reteta simpla, dar deosebita. Desigur ca vei avea nevoie de un ingredient la care nu te-ai fi gandit: siropul de cactus. Dar il vei gasi cu siguranta pe site-urile naturiste din afara. Incearca sa cumperi ceva calitativ, chiar daca pretul ar putea fi putin mai mare.

Poti sa fii sigura ca merita efortul, garantat. Sanatatea ta este pe primul loc, asa ca nu face rabat de la calitate, in acest sens.
Vei vedea ca acest sirop este super aromat si te va duce cu gandul la o plaja superba si insorita…

Limonada cu cactus – reteta

  • 2 linguri din siropul de cactus
  • sucul unei lamai
  • un pahar de apa plata

Mod de preparare

La fel ca si orice alta limonada, vei amesteca toate ingredientele si te vei putea bucura de aceasta savoare unica. Nu uita sa adaugi cateva cuburi de gheata si putina zmeura. Cu siguranta iti vei impresiona invitatii.

Dieta cu limonada – iata ce presupune

Si acum, sa trecem la lucruri mai serioase. In primul rand, vrem sa iti prezentam reteta minune, pentru a sti ce ingrediente sunt necesare si cum trebuie sa procedezi.

Reteta pentru limonada

Ingrediente:

– 2 linguri de suc de lamaie
– 2 linguri de sirop de artar ecologic sau miere de calitate…vezi continuarea dietei aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *