Gesturile partenerului – cum iti arata ca te iubeste?

Daca si tu vrei sa interpretezi mai bine gesturile partenerului, inseamna ca este momentul sa descoperi ce inseamna anumite atingeri sau priviri. In viziunea specialistilor, totul poate fi inteles atat timp cat stii cum sa te raportezi la aceste gesturi. Nu este foarte greu sa-ti dai seama daca partenerul de viata este inca indragostit sau mai degraba indiferent.

Dar special pentru tine am facut un mic „ghid” care explica gesturile partenerului. In acest fel, vei intelege care sunt cele mai autentice gesturi de iubire, din punct de vedere psihologic.

De cele mai multe ori, comportamentul iubitului iti poate spune mult mai multe decat te-ai astepta. Trebuie doar sa fii putin atenta.

Autorul Joe Navarro este cunoscut pentru cartile sale de natura psihologica si ne ajuta sa intelegem mai bine acest fenomen.

Gesturile partenerului – oare la ce se gandeste?

Acesta declara ca partenerul de viata isi va reflecta gandurile prin intermediul gesturilor sale. Iar aceste semnale pe care urmeaza sa ti le prezentam arata dragostea partenerului fata de tine.

Gesturile partenerului – cum se explica?

Cel care vrea sa stea mereu langa tine. Fara doar si poate ca acesta este un gest de iubire indubitabil. Asa ca, daca si tu observi ca iubitul sau sotul tau cauta sa fie mereu langa tine, este un semn foarte bun. Cand remarci ca acesta se muta mereu mai aproape de tine si este interesat de ceea ce spui, este clar ca te iubeste. Asa ca arata-i acelasi lucru si incearca sa stati intotdeauna unul aproape de celalalt.

Ridicarea sprancenei atunci cand tu esti in preajma. Cand observi ca atunci cand intri intr-o incapere iubitul tau ridica din sprancene, sa te bucuri. Acesta este un gest care arata interes, spune Patti Wood, un expert in limbajul corporal. „Fara doar si poate ca este interesat de tot ceea ce are legatura cu tine.”

Zambeste mereu cand te vede. Nu este doar un reflex ci unul dintre gesturile de iubire ale partenerului! Arata ca acesta se simte foarte confortabil in preajma ta. Este clar ca prezenta ta ii face placere si se bucura mult sa te vada. Zambetul este mereu o dovada de iubire din partea celuilalt.

Gesturile partenerului – ce inseamna ca te atinge mereu cand te vede?

Te atinge mereu cand intra in camera in care esti si tu. Daca partenerul tau nu te-a vazut de cateva ore si tocmai s-a intors, fii atenta la gesturile sale. Daca vine la tine, te atinge, imbratiseaza sau te saruta (sau chiar si o simpla privire), poti sa fii sigura ca i-a fost dor de tine. In special daca este primul lucru pe care il face atunci cand vine acasa, ai muuulte motive de bucurie!

Adora sa se joace cu tine. Atunci cand partenerul de viata tinde sa faca tot felul de glume atunci cand este in preajma ta, este un semn de bun augur. Inseamna ca adora sa fie intim cu tine si se simte bine in aceasta impostaza. Barbatii tandri au obiceiul de a te lua de mana sau de a se juca cu parul tau…

Se uita mereu spre tine, atunci cand sunteti intr-un grup de oameni. Atunci cand va intalniti cu prieteni, cunoscuti sau chiar si cu familia, este momentul sa fii din nou atenta la gesturile partenerului. Daca te iubeste cu adevarat, te va avea in subconstient chiar si in acele momente. Se va uita spre tine, iti va face cu mana sau te va lua usor in brate, cand te astepti mai putin. De fapt, doreste sa te faca sa te simti in largul tau, fara sa-si dea seama.

Te tine de mana cand mergeti pe strada. Atunci cand te ia usor de talie sau te tine de mana mereu cand iesiti, arata clar ca vrea sa fie cat mai aproape de tine. Iti arata ca se simte bine alaturi de tine si vrea ca lumea sa stie acest lucru. Intr-un mod subtil, are grija de tine si se bucura sa le arate celorlalti acest lucru.

Daca si gesturile partenerului tau sunt asemanatoare, poti sa fii sigura ca esti foarte iubita si apreciata, asa ca raspunde mereu cu aceeasi moneda. Relatiile de iubire in care partenerii se inteleg tind sa ii ajute pe acestia sa fie mai fericiti si sa reuseasca si in alte aspecte ale vietii!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *