O cariera de succes – reguli pentru a o dobandi

Fiecare dintre noi si-a dorit, la un moment dat, o cariera de succes sau o pozitie profesionala mai buna. Unii muncesc din greu pentru acest lucru.

Pe ce te poti baza cand vine vorba de cariera? Pe o munca asidua? Pe prieteni sau familie? Pe noroc? Poate ti-ai construit scenariul propriei avansari profesionale cu destula abilitate.

Ai cantarit insa totul? Sigur, te pricepi sa-ti faci meseria. Dar la asta se pricep o multime de oameni. Cum ai putea avea o cariera de succes? Prin ce esti diferit de ei? Ce te face sa fii un candidat potrivit pentru promovare? Richard Templar iti arata ce inseamna sa actionezi cu un pas inaintea altora.

“Am observat ca, dintre managerii generali, unii aveau sa ramana exact in pozitiile pe care le ocupau atunci. Dar altii exersau deja pentru urmatorul pas: mersul de director general. Stilul si imaginea lui. N-am mai exersat mersul managerului si am trecut direct la mersul managerului general. Trei luni mai tarziu, printr-o miscare rapida, am fost promovat de la director adjunct la manager general”, remarca autorul.

O cariera de succes – ce trebuie sa stii?

Cele 10 reguli au crescut, s-au maturizat si au castigat experienta odata cu autorul, cel care ni le asterne la picioare ca pe un covor pe care poti pasi cu siguranta si incredere. Citind aceasta lucrare, poate va trebui sa-ti schimbi comportamentul, dar nu personalitatea sau valorile. “Vei continua sa fii tu insuti, dar unul mai iute de minte, mai rapid, mai de succes.”

Daca vei practica in mod constient aceste reguli:

• Vei fi promovat.
• Te vei intelege mai bine cu colegii, detalii aici >>>
• Te vei impaca mai bine cu tine insuti.
• Iti va placea mai mult munca pe care o faci si o vei intelege mai bine, ca si punctul de vedere al sefului tau.
• Vei avea satisfactia muncii tale.
• Vei fi un bun exemplu pentru subalterni.
• Iti vei aduce o contributie mai importanta la bunastarea companiei.
• Vei fi pretuit si respectat.
• Vei imprastia in jurul tau o aura de bunavointa si cooperare.
• Vei avea succes daca iti pornesti propria afacere.

Regulile sunt pe atat de simple, pe cat de eficiente, sigure si practice. Un adevarat dar, cu Reguli formulate clar, analizate in amanunt, pentru ca tu sa devii un Jucator dupa Reguli. Vei descoperi importanta eficientei si a eficacitatii prin prisma acestora. Sa fii cu un pas inainte, da! Dar sa demonstrezi nu numai ca-ti faci meseria, ci si sa reusesti sa marchezi diferenta dintre normalitate si promovare. Fiecare amanunt conteaza, iar cartea devine un exercitiu util pe masura ce o parcurgi. Sa actionezi dupa un plan este ceva firesc pentru un adevarat practicant al Regulilor.

O cariera de succes sau un job mai bun, cum sa le obtii?

Te-ai gandit, desigur, la o slujba mai buna! La o promovare in cadrul companiei in care lucrezi. Un salariu mai bun si o apreciere pe masura. De ce sa nu inveti totul ca sa fii mai bun? Atat de bun incat sa meriti respectul si pretuirea celor din jurul tau? Sa castigi reputatia celui care stie ce si cum sa spuna exact la momentul potrivit? Si persoanei potrivite. Si sa faci un pas spre intelegerea faptului ca nu exista joburi nepotrivite, ci doar o atitudine nepotrivita fata de ele, dupa cum spune Regula 10.9. Sa cultivi prietenia si sa stralucesti in fiecare situatie cu care te confrunti.

Vei abandona calea strecurarii in mod instinctiv, intuitiv, in folosul unei actiuni constiente, pe baza aplicarii unor Reguli simple, dar, in acelasi timp, atat de puternice. Sunt de aur, sunt ale tale. Pastreaza-le in siguranta si in secret!

Construieste pas cu pas un NOU EU – mai puternic, pe baze morale si etice, amplificandu-ti standardele personale si inaltandu-ti principiile individuale.

Vei castiga respect, admiratie, pretuire si… PROMOVAREA.

Altii pot fi buni. Tu fii MAI BUN, afla chiar acum ce trebuie sa faci >>>

5/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.