Smoothie pentru arderea grasimilor – vei avea un abdomen plat!

Acest smoothie pentru arderea grasimilor cu siguranta va deveni preferatul tau. In special daca vei inlocui micul dejun cu aceasta bautura minunata. Iar faptul ca are un gust placut, nu poate sa fie decat cea mai buna veste.

Asadar, pentru a slabi in mod rapid si inteligent, nu iti ramane de facut decat sa renunti la micul dejun compus din mezeluri, produse de patiserie sau dulciuri.

Prima masa a zilei ar trebui sa contina acest smoothie pentru arderea grasimilor, care iti va tine de foame si va sustine procesul de slabire. Desigur, iti recomandam sa ai o dieta cumpatata in urmatoarele saptamani, daca vrei ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Smoothie pentru arderea grasimilor – ce trebuie sa contina?

Asadar, inainte de a incepe, iti reamintim sa faci miscare si sa bei multa apa in aceasta perioada calduroasa. Evident ca va sustine si procesul de slabire. Nu uita sa mananci mai multe salate, seminte, fructe si produse neprocesate.

Cele mai bune gustari pentru slabit – ce sa alegi?

  1. Vom incepe cu o gustare clasica, in special in randul celor care fac sport. O jumatate de banana si o lingurita de unt de arahide (cel natural, fara zahar sau sare, de preferat). Desigur ca poti sa le mananci ca atare sau le poti transforma intr-un smoothie delicios, daca adaugi si un pahar cu apa.

Consuma acest amestec sanatos, care contine atat fibre cat si proteine vegetale…cele mai bune gustari pentru slabit aici >>>

Smoothie pentru arderea grasimilor – pe placul tuturor!

Ai nevoie de:

  • o banana
  • o lingura de fulgi de ovaz maruntiti
  • 20 grame unt de arahide
  • un praf de scortisoara
  • un praf de nucsoara
  • 200 ml lapte de ovaz
  • 2 cuburi de gheata

Mod de preparare

Evident ca vei pune toate ingredientele in blender si le vei amesteca pana la omogenizare. Ar fi indicat sa bei bautura imediat sau sa o depozitezi in frigider, intr-un recipient din sticla.

Bea aceasta bautura pret de 2 saptamani in fiecare dimineata, te vei bucura de rezultate vizibile rapid. In special daca vei avea grija sa ai o dieta mai sanatoasa si sa elimini toate alimentele nocive. Succes!

4.88/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *