Apa cu castraveti. Slabesti si te purifici

Este momentul sa afli cum se poate slabi cu…apa cu castraveti. Stim, probabil ca te gandesti ca nu poate fi atat de simplu. Evident ca vor mai fi cateva restrictii pe care ar fi bine sa le urmezi. Dar un lucru este sigur. Poate fi mult mai simplu sa slabesti decat te-ai fi gandit vreodata.

Cel mai important aspect este sa mananci sanatos si sa alcalinizezi corpul. Iar apa cu castraveti este una dintre cele mai bune metode pentru a reusi. Nu de alta, dar castravetii sunt cel mai alcalin aliment existent. Ceea ce inseamna ca te va ajuta sa ajungi la un pH bazic, vital pentru sanatatea noastra.

Din pacate, noi consumam mult prea multe alimente acide, asa ca este cazul sa acordam mai multa atentie acestei chestiuni. Imediat vom afla mai multe impreuna.

Apa cu castraveti – cum se procedeaza? Chiar vei slabi?

Ei bine da, chiar vei slabi daca urmezi cativa pasi simpli. Ca in orice dieta, nu este suficient doar sa bei o anume bautura sau sa mananci un aliment. Slabitul se datoreaza unui cumul de factori, asa cum bine stii. Desigur ca unele diete sunt mai drastice fata de altele, dar totul este sa avem incredere in proces. Si sa fim disciplinate.

Apa cu castraveti ar trebui consumata dimineata, pe stomacul gol. Apoi vei astepta 30 de minute pana sa mananci. La fel vei proceda si pentru urmatoarele mese. Vei bea apa, dupa care astepti jumatate de ora pentru a-si face efectul. Apoi poti manca (ceva sanatos 😊) fara probleme.

Este cel mai bine sa lasi peste noapte la „macerat” aceasta bautura. In sensul ca vei felia castravetii si ii vei pune intr-o carafa cu apa. De dimineata, vei putea savura bautura.

Bineinteles ca acea apa cu castraveti se va bea in aceeasi zi. Nu se va mai consuma ziua urmatoare deoarece va fi deja oxidata. Inainte de a-ti spune cum sa iti pregatesti apa cu castraveti, iti readucem aminte cateva beneficii ale acestei legume.

Beneficiile castravetilor asupra sanatatii

– eliminarea toxinelor. Daca vrei sa tii o cura de detoxifiere, castravetii nu ar trebui sa iti lipseasca din meniu. Daca ii vei consuma des vei putea scapa chiar si de pietrele la rinichi

– abunda in vitamine. Contin vitaminele A, B ci C, asa ca este cazul sa iti iei portia zilnica de sanatate. SFAT: nu ii curata de coaja, se “ascund” multi nutrienti acolo

– stimuleaza sistemul imunitar si confera energie, din belsug…totul despre beneficiile castravetilor aici >>>

Apa cu castraveti – ideala in orice cura de slabire

Bun, am stabilit ca aceasta bautura te va ajuta mult in regimul de slabire. Dar totusi, cum sa o pregatesti?

Ai nevoie de:

– 1,5- 2 litri de apa plata ( in functie de cat iti propui sa bei)

– 2-3 castraveti medii

– cateva felii de lamaie

Vei felia castravetii si ii vei adauga in apa plata, alaturi de feliile de lamaie. Lasi totul peste noapte si savurezi primul pahar de apa alcalinizata chiar de dimineata. In acest mod, vei reusi sa detoxifici organismul, procesul digestiv va fi imbunatatit, iar tu vei manca mai putin.

Daca vrei ca rezultatele sa fie foarte bune, pe langa apa consumata de-a lungul zilei, renunta la mesele de seara. Sau mananca ceva foarte lejer, dar nimic dupa ora 19! Nu uita sa faci miscare, sa mananci multe fructe si legume proaspete si sa reduci lactatele si carnea.

Apropo, pentru un plus de savoare poti adauga si cateva capsune taiate felii sau zmeura in apa ta cu castraveti. Incearca sa bei 2 litri de apa pe zi si bucura-te de procesul care se va petrece!

5/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *