Dieta de o zi – slabesti si te simti mai bine

Stim, pare ciudat ca dieta de o zi sa functioneze, dar vei intelege imediat de ce este eficienta. In acea zi vei manca foarte putin, sanatos si te vei hidrata intens. Evident ca o astfel de dieta functioneaza de minune, asa cum era de asteptat.

Dar pentru a intelege mai multe, iti vom explica imediat de ce dieta de o zi te va ajuta sa scapi de cel putin un kilogram. Iar daca exact asta voiai, sa arati mai bine in acea rochie de vara, totul este perfect.

Pentru ca totul va decurge de minune. Evident, daca vrei sa slabesti mai mult, ai putea tine o dieta similara pentru 3-4 sau chiar 7 zile. Nu te vei infometa, nu iti face griji. Dar nu sunt incurajate nici gustarile nesanatoase!

Dieta de o zi. Slabesti si te purifici, in acelasi timp

Daca vrei sa tii o dieta drastica ca cea pe care urmeaza sa ti-o prezentam, nu o vei face mai mult de o zi. Daca totusi vei dori sa o tii pret de mai multe zile, vei introduce gustarile intre mese si o cina lejera.

Asadar, dieta de o zi, iata cum se tine:

Meniu

Mic dejun – un smoothie dintr-o jumatate de banana si un mar, o cafea sau un ceai

Pranz – legume la gratar sau la aburi si un gratar de pui sau de curcan. Poti manca si un mar inainte de masa

Cina –  o cana de ceai de tei si 2 rondele de orez

Dupa cum vezi, in prima zi de regim totul va fi destul de strict. Asa ca nu vei continua in aceeasi maniera. Daca vrei sa mai tii dieta pentru inca 3-4 zile sau mai mult, vei avea alt meniu.

Dieta de o zi – cum vei proceda daca vrei sa prelungesti regimul?

Iata ce vei manca in urmatoarele zile de dieta:

Mic dejun – un bol cu cereale integrale, cateva afine, o cana de lapte vegetal/ omleta cu salata de rosii si castraveti/ 2 felii de paine intregrala cu humus

Gustare – o mana de capsune sau zmeura sau alt fruct de sezon

Pranz – spanac cu gratar de curcan, o supa crema de legume/ orez brun cu piept de pui la cuptor

Gustare – un iaurt vegetal sau unul sarac in grasimi/ 2 rondele de orez cu humus/ un morcov sau un mar

Cina – salata verde cu putina branza, 2 linguri de naut fiert, o rosie/ legume la cuptor/ salata cu ton si porumb

Ai inteles ideea, nu vei manca nimic de la fast-food, semipreparat sau procesat. Asa ca tine minte sa eviti prajelile sau alte tentatii, cum ar fi sucurile carbogazoase sau alcoolul. Nu vei manca nimic dupa ora 19 si vei face miscare, altfel rezultatele nu vor fi atat de satisfacatoare cum ai vrea.

Nu insista sa tii prima varianta a dietei mai multe zile. Nu vei face decat sa te infometezi, asa ca ai mare grija sa pui sanatatea pe primul loc. Este cel mai important aspect, altfel nu prea are rost sa fii zvelta, nu-i asa?

Dieta cu urda – ce trebuie sa stii

In primul rand, urda este saraca in cazeine, substanta continuta de alte tipuri de lactate si care pot cauza alergii. Asa ca din start este recomandata, in special celor care au sensibilitate la produsele pe baza de lapte. Oricum nu este bine sa mancam in exces aceste alimente. Dar timp de o saptamana vom profita de beneficiile urdei, pentru a grabi procesul de slabire.

Urda are 136 de calorii la suta de grame, si doar 8-12% grasime…vezi dieta cu urda aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *