Metode de slabit. Care sunt cele mai eficiente?

Ei bine, la aceasta intrebare multe femei asteapta raspuns, asa ca este momentul sa aflam care sunt cele mai eficiente metode de slabit. Conform specialistilor in nutritie, exista cateva modificari pe care ar trebui sa le facem cu totii, daca vrem sa ne mentinem in forma si chiar sa slabim.

Nu de alta, dar nu este mereu chiar atat de simplu pe cat am fi tentate sa credem. Chiar si atunci cand nu avem multe kilograme de slabit, tot este posibil sa intampin dificultati. Care sunt cele mai eficiente metode de slabit in 2019? Vei observa ca stii aceste tehnici mai mult ca sigur, dar poate ca nu te-ai fi gandit.

Este vorba despre cateva lucruri si schimbari pe care poti sa le faci, in special daca vrei sa te si mentii ulterior. Pentru a slabi, va trebui sa inlocuiesti anumite alimente si sa apelezi la obiceiuri mai sanatoase. Imediat iti vom detalia.

Metode de slabit eficiente – care sunt la moda in 2019?

Eliminarea mancarurilor care produc inflamatii in corp. Medicii americani sunt de parere ca slabitul nu ar trebui sa fie relationat cu infometarea. Secretul este acela de a arde acele calorii ingerate datorita faptului ca mananci corect. Steven R. Gundry, medic american, a declarat pentru mindbodygreen.com ca, din punctul sau de vedere ar trebui excluse granele, de exemplu. De ce? Acestea contin lectina, proteine care se regasesc in fasole, cereale integrale, quinoa, cartofi, rosii, ardei, nuci si alune.

Medicul este de parere ca odata eliminate acestea, se va slabi foarte mult. Sa fie aceasta una dintre acele metode de slabit eficiente? Poti incerca pentru a te lamuri, asa ca pret de o luna exclude aceste alimente cu lectina.

Fara carbohidrati. Una dintre cele mai cunoscute metode de slabit de pe mapamond. Multi oameni stiu ca atunci cand se renunta la carbohidrati sau se consuma alimente care contin o cantitate mica, slabitul se produce. Tocmai de aceea dieta ketogenica a avut succesul urias pe care-l stim deja. Desigur, este foarte important ca cei care urmeaza acest regim sa o faca intr-un mod eficient si sanatos.

Pentru ca tie sa iti fie mai usor, am conceput un regim de 7 zile.

Iata dieta Keto pentru o saptamana:

Ziua 1

Mic Dejun – 2 oua ochi cu sparangel
Pranz – salata de legume si o bucata de ton la gratar
Cina – pui cu salata verde si o lipie libaneza
Gustare: chips-uri de legume..totul despre dieta keto aici >>>

Metode de slabit eficiente – ce trebuie sa stii despre postul intermitent?

Postul intermitent, sanatate curata si slabire. Aceasta perioada destul de lunga din zi in care nu mancam este extrem de benefica pentru organism. De cele mai multe ori, este si o metoda excelenta de slabire, asa ca ar fi bine sa incerci. In general, este vorba despre un program strict. Adica ai voie sa mananci cam ce vrei intr-un interval de 8 ore. Restul de 16 ore te vei abtine de la mancare.

Cei mai multi oameni opteaza sa manance intre 8-16, iar apoi timp de 16 ore nu consuma nimic, doar apa. Da, poate fi o adevarata provocare, asa ca iti poti modifica intervalul, daca crezi ca nu rezisti in acest mod.

Cum se tine dieta postului intermitent si ce presupune, vezi aici >>>

Mananca consistent. Nu exagera cu restrictiile, pentru ca infometarea nu este o solutie, nu se numara printre acele metode de slabit eficiente. De multe ori nici macar nu te va ajuta sa slabesti, asa cum iti doreai. Ce este de facut? Mananca alimente consistente, cu nutrienti, vitamine si proteine. Adauga leguminoase, nuci, salate si fructe in dieta zilnica, fara a face excese. Vei vedea ca, atunci cand nu vei exagera cu restrictiile si vei manca sanatos, procesul de slabire va incepe de la sine.

Creeaza obiceiuri alimentare sanatoase si tine-te de ele, vei reusi sa te schimbi in bine, intr-un timp rapid!

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *