Fructe care te ajuta sa slabesti

Vara bate la usa si cu siguranta vrei sa fii mai in forma, asa ca lista cu aceste fructe care te ajuta sa slabesti este mai mult decat binevenita. Desigur ca toate am dori sa aratam cat mai bine fara sa facem prea mari eforturi. Dar din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil.

Asa ca ne chinuim cu tot felul de diete si nu stim exact ce ni se potriveste. Sau ne dorim minuni, care sa se petreaca peste noapte. Ce este de facut? Cum am putea sa evitam acele greseli capitale care intarzie procesul in sine? Ar trebui, in primul rand, sa stim ce ar trebui sa mancam si ce nu.

Care sunt alimentele care ingrasa si care ne ajuta la slabit? Vei vedea din aceasta lista cu fructe care te ajuta sa slabesti ca nu toate sunt indicate, asa cum credeai.

Doar anumite fructe sunt recomandate in diete, adica pot fi consumate dupa bunul plac. In cazul celorlalte, va trebui sa fii moderata.

Fructe care te ajuta sa slabesti – iata lista:

Mere. Binecunoscutele mere ne vin in ajutor si aici. Si nu putem decat sa ne bucuram, fiind niste fructe de exceptie. Contin vitamine, minerale si fibre si au foarte putine calorii. Au in jur de 45 de calorii la suta de grame, asa ca nu iti face probleme. Nu au mult zahar si sunt niste gustari excelente. Sunt recomandate si pentru diabetici, dat fiind faptul ca nu afecteaza nivelul de insulina.

Ananasul. Un gust grozav care aduce mai degraba cu un desert savuros. Abunda in bromelaina, o enzima care este implicata in procesele de ardere a grasimilor si te ajuta sa slabesti. Avand in vedere ca au doar 30 de calorii la 100 grame, nu iti face probleme ca ai mancat prea mult. Poti sa-l adaugi si in smoothie-uri, cu siguranta il vei adora.

Pepenele rosu. Cu siguranta iti place si probabil ca te bucuri ca se afla pe aceasta lista cu fructe care te ajuta sa slabesti. Are rolul de a te ajuta sa te hidratezi intens si nu depaseste 35 de calorii la suta de grame. Asa ca nu poti decat sa te bucuri cand acesta va fi din nou in sezon. Desigur, nu trebuie sa mananci pana simti ca pocnesti, dar o felie ca gustare este minunata. De asemenea, un smoothie de pepene de dimineata poate fi una dintre cele mai intelepte alegeri.

Din aceasta categorie de fructe recomandate face parte si pepenele galben care la fel, are extrem de putine calorii! Include-l mai des in meniul de vara si rasfata-te cu arome exotice si naturale.

Fructe care te ajuta sa slabesti versus cele care ingrasa

Grapefruit. Nu degeaba este pe aceasta lista, in special ca sustine intens procesul de slabire si de ardere a grasimilor. De aceea este recomandat acest suc, dar si dieta cu grapefruit.

Meniu pentru dieta rapida cu grapefruit

Mic-dejun: o cana mare de suc de grapefruit sau jumatate dintr-un fruct, un ou fiert si 2 felii de sunca de curcan

Gustare: cateva nuci de caju

Pranz: din nou vei consuma o cana mare de suc de grapefruit…vezi dieta completa aici >>>

Piersicile. Cu doar 40 de calorii la 100 de grame, aceste fructe sunt perfecte in diete si cu siguranta te va bucura o astfel de gustare. Sunt foarte gustoase inclusiv cele romanesti, atunci cand sunt in plin sezon, asa ca nu le evita. Chiar daca sunt mai putin aspectuoase decat cele din Grecia, nu iti face probleme. Au aceleasi beneficii.

Desigur ca exista si fructe care nu prea sustin procesul de slabire. Ne referim la struguri, prune, banane, mango si avocado. Acestea au mai multe calorii si/sau zahar, asa ca nu trebuie exagerat. Nu trebuie sa le excluzi de tot, dar nici sa le consumi prea des. O banana la micul dejun sau un avocado sunt totusi permise, dar nu in fiecare zi.

Nu uita sa faci sport, sa bei apa din abundenta si sa mananci cat mai sanatos, daca vrei sa slabesti natural si repede. Succes!

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *