Cum sa slabesti rapid si eficient, folosind ingrediente naturale

Sigur te-ai gandit cum sa slabesti rapid si eficient si poate pana acum nu te-ai gandit cat de bine ti-ar face sa consumi mai multe alimente sanatoase. Desigur, trebuie sa intelegi care sunt acele mancaruri recomandate in cadrul dietelor si care te pot ajuta.

In primul rand, vom incepe cu un aliment controversat atunci cand vine vorba de regimuri de slabire: nucile. Da, stim ca au multe calorii si nutrienti din belsug, dar sunt indicate. De ce? Pentru ca reprezinta o gustare satioasa si sanatoasa. Fie ca este vorba despre nucile romanesti, migdale, caju, etc nu te sfii sa le consumi. Desigur ca este vorba despre portii mici de nuci, nesarate si neprajite, in acest fel sunt sanatoase si nu ingrasa.

Cum sa slabesti rapid si eficient? Invata sa te disciplinezi putin si ai grija de alimentatia ta, este foarte importanta.

Pentru a intelege rolul nucilor in alimentatie, iti prezentam concluziile la care au ajuns specialistii din Louisiana, SUA. Acestia sunt de parere ca cei care mananca nuci, au cu 25% mai putine sanse sa se ingrase si cu 21% mai putine motive pentru a pune grasime in jurul taliei. Cei care consuma nuci in mod regulat au mai putina grasime in corp si un colesterol „bun”.

Poate te gandesti din nou ca nu este posibil, avand in vedere ca nucile au o gramada de calorii. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. Nucile sunt bogate in proteine, fibre si acizi grasi mono si polisaturati. Asa ca sunt foarte satioase si suprima apetitul. Asa sustine lidera studiului american asupra nucilor, Carol O’Neil.

Cum sa slabesti rapid si eficient? „Consuma o mana de nuci pe zi, contin o gramada de minerale si vitamine importante. Plus energie pentru a functiona bine, pe parcusul intregii zile,” mai adauga specialistii.

Toate aceste motive fac din nuci o gustare ideala, inca de la prima ora a diminetii. Ideale de mancat si dupa-amiaza, pentru a potoli foamea.
Cum sa slabesti rapid si eficient? Iata ce poti face inainte de culcare

Dupa ce am descoperit ca nucile sunt unele dintre alimentele cheie atunci cand vine vorba de slabit, este momentul pentru o noua surpriza. Ai nevoie de:

– 2 linguri miere
– 1 lingurita scortisoara
– 250 ml apa

 

Ce trebuie sa faci? Fierbe apa, adauga scortisoara si mai lasa sa fiarba inca 2-3 minute. Ia ibricul de pe foc si lasa-l sa se raceasca, dupa care adauga mierea. Bea jumatate de pahar chiar inainte de culcare, restul dupa ce se raceste.

Acest remediu este eficient si in cazuri de:

– colesterol marit
– boli ale inimii
– artrita
– imbunatateste sistemul imunitar
– raceli
– afectiuni stomacale
– acnee
– caderea parului

Acum ca ai aflat cateva trucuri care te invata cum sa slabesti rapid si eficient, nu ramane decat sa le pui in practica. Nu uita sa tii o dieta sanatoasa de slabire si sa faci cel putin 30 de minute de miscare, pe zi. Succes!

 

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *