Siropul de artar – beneficii asupra sanatatii

Despre siropul de artar sigur ai mai auzit vorbindu-se si nu este niciun secret pentru nimeni ca acest indulcitor natural este benefic sanatatii. Si are si un gust foarte bun, asa ca iti va placea cu siguranta.

Dorim sa iti precizam cateva detalii despre siropul de artar. Acesta este originar din Canada si SUA, fiind unul dintre produsele favorite si populare in acele zone. Specialistii considera ca acesta este mult mai sanatos decat zaharul. In special atunci cand este 100% natural si ecologic.

Poate ca nu stiai, dar are si multe beneficii asupra sanatatii, asa ca ar fi minunat sa-l folosesti mai des. Poti sa-l pui in cereale, ceaiuri, ca sa nu mai spunem de clatite!

Siropul de artar are capacitatea de a reduce inflamatiile din corp si de a regla glicemia. Sa-ti mai spunem ca are in compozitie vitamine si minerale? Haide sa descoperim mai multe impreuna.

Siropul de artar – de ce sa-l consumi mai des?!

Pentru ca are in compozitie mangan si zinc, intr-o proportie mare, asa ca nu-l evita. Aceste minerale sustin starea de sanatate, au rol de antioxidanti si regleaza functiile renale.

Zincul sustine sanatatea inimii, previne diabetul si este foarte eficace in combaterea oboselii cronice. Nu ca am incuraja-o, desigur!
Siropul de artar are in compozitia sa si fenoli, tocmai de aceea poate preveni glicemia ridicata.

O alta proprietate a acestuia este utilitatea pe care o are atunci cand vorbim despre prevenirea balonarii. Foarte eficient, asa ca foloseste-l mai des, in loc de zahar.

ATENTIE! Nu incerca sa cumperi siropuri de artar mai ieftine. Acele siropuri „pentru clatite” nu sunt deloc indicate, asa ca prefera sa aloci o suma mai mare de bani pentru a cumpara ceva calitativ.

Din 40 litri din seva unui arbore de artar se obtine un litru de sirop! Acum intelegi de ce este mai scump, de regula? Este minunat si in ceaiuri, asa ca te provocam sa incerci.

Dieta cu sirop de artar si lamaie

Sigur si tu ai vrea sa pierzi cateva kilograme bune, asa ca dieta cu sirop de artar si lamaie este secretul succesului pe termen lung, in acest caz. Daca celebra Beyonce Knowles a tinut aceasta dieta si a reusit sa piarda nu mai putin de 9 kilograme in doar 10 zile, de ce nu ai putea si tu?

Da, ai citit bine, acest regim te poate ajuta sa pierzi multe kilograme rapid, dar va depinde de tine sa te mentii, in sensul ca este bine sa ai o alimentatie sanatoasa tot restul anului…vezi dieta completa aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *