Cum slabesc usor? Pasi simpli si utili

Cum sa slabesc usor si repede probabil ca este una dintre intrebarile care le framanta pe multe femei, in special acum, cand primavara s-a instalat. Sigur ca ai vrea sa arati bine si sa te simti bine, asa ca nu este niciun motiv pentru care sa amani acest moment.

Desigur, daca nu esti obisnuita sa mananci sanatos, sa faci miscare si sa bei multe lichide, s-ar putea sa nu fie chiar asa simplu pentru tine. Dar nimic nu este imposibil! Cel mai important este sa incepi de undeva, cu schimbari mici, dar foarte utile.

Cum slabesc usor? Ei bine, cu multa disciplina si vointa, nelasand dieta la intamplare. Nu inseamna ca, daca vei face foamea pentru 2 zile, vei fi automat in forma! Nicidecum. S-ar putea chiar sa nu slabesti deloc. Regimul de slabire trebuie sa fie unul testat, despre care sa stii ca este eficient. Exista nenumarate diete de slabire eficiente, trebuie doar sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

Cum slabesc usor si repede? Stai sa vezi!

Mananc sanatos, orice ar fi. Aceasta ar trebui sa fie mantra ta, in special daca vrei sa slabesti intr-un mod rapid, dar sanatos. Asa ca, un prim pas ar fi sa renunti la orice mancare de tip fast-food, semipreparate, prajeli, sucuri, dulciuri, alcool, etc. Iti imaginezi despre ce vorbim. O detoxifiere in toata regula, cu alte cuvinte.

Incep ziua cu un suc de portocale sau un smoothie cu fructe de padure. Te vei simti bine, garantat. Continua cu un bol de cereale integrale si cateva fructe de sezon, la 30 de minute dupa ce ai baut sucul natural, preparat chiar de tine. Continua ziua cu mese dietetice, un gratar cu salata la pranz, un orez cu legume si cruditati, seara. Desigur, acestea sunt doar cateva idei, poti personaliza dieta oricand.

Renunt la sedentarism. Si nu doar pentru slabit, ci si pentru sanatatea ta. Poate inca nu ai aflat, dar Organizatia Mondiala de Sanatate a ajuns la concluzia ca sedentarismul este extrem de periculos. Majoritatea bolilor moderne sunt cauzate si de lipsa miscarii. Asa ca nu deveni si tu una dintre victime. Incepe cu plimbari lungi si dese. Te vei simti mult mai bine, plus ca te vei fi mai relaxata ca oricand.

Planific mesele. Cum slabesc usor? Avand grija la ce mananc! Adica, gandeste-te inainte cu o zi la ce vei manca in urmatoarea. Pregateste peste la cuptor, paste sau orez integral cu legume, supe creme, salata de sezon. Cel mai bine ar fi sa le prepari chiar tu, pentru a sti exact ce contin. Nu uita sa renunti la faina alba, alege acele produse cu faina integrala sau brune, in cazul orezului. Daca vrei un desert, dulciurile fara zahar sau vegane sunt alegerea perfecta.

Cum slabesc usor – Avand grija la ce ora mananc

Nu voi manca cu 4 ore inainte de culcare. Da, este cea mai buna alegere. Sigur iti va mai fi foame, dar nu este ceva atat de greu de indurat. Poti opta pentru legume la cuptor, orez brun, salata cu putina branza, la cina. Dar nu te hazarda sa mai mananci ulterior. Ai incredere in organismul tau. Aceste sfaturi te vor ajuta sa scapi rapid de 2-4 kilograme. Daca vrei sa fie si mai eficient procesul, ai putea merge la un nutritionist. O dieta personalizata poate functiona de minune, iar rezultatele ar putea fi si mai rapide.

Voi face sport de 3 ori pe saptamana. Pe langa plimbari, este necesar sa te apuci si de sport. Putin cardio va face minuni si vei arde rapid grasimea abdominala. La fel se petrece si in cazul exercitiilor de tonifiere. Lucreaza si bratele, picioarele, etc si vei vedea rezultatele. Sportul si dieta sunt cea mai buna echipa, atunci cand vine vorba despre slabit.

Nu renunt! Acest avertisment ar trebui sa il lipesti undeva, pentru a-l vedea zilnic. Ai incredere in proces, urmeaza o dieta personalizata, fa sport si ai incredere in tine. Vei reusi cu siguranta, dar nu renunta dupa 3 zile de dieta. Nimeni, dintre cei care au reusit in viata, nu a facut-o dupa 2-3 zile! Fii perseverenta si mergi mai departe, te vei simti minunat cand vei obtine rezultatele dorite.

4.89/5 (18)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *