Invata sa slabesti sanatos in 2021

Cum sa slabesti sanatos in 2021, in special ca anul a debutat cu…statul in casa si mai putina miscare? Ei bine, te vom invata cateva trucuri care te vor ajuta sa ajungi la trupul mult visat, in orice situatie.

Si nu vorbim despre o dieta anume, ci despre un mod de viata. Este important sa inveti cateva principii de baza, astfel incat iti vei schimba mentalitatea cu privire la procesul slabirii.

Cum sa slabesti sanatos in 2021? Aplicand disciplina si ceea ce ai invatat de-a lungul anilor. Asa ca vei arunca mancarea de tip junk-food, vei merge la un nutritionist si nu vei ceda cu una, cu doua. Este imperios necesar sa ai incredere in tine si sa crezi ca poti duce acest lucru la un bun final.

Esti pregatita sa afli mai multe?

Cum sa slabesti sanatos in 2021 – schimba starea de spirit!

Tocmai de aceea iti sugeram sa tii un jurnal, in care sa-ti notezi starile de spirit pe care le experimentezi in fiecare zi. Acolo iti poti nota planul tau, poti observa progresele pe care le faci, ce ti se potriveste, ce nu pare sa functioneze, etc.

Apropo, daca vrei sa urmezi un regim sanatos si foarte eficient, iti recomandam dieta mediteraneana. Am mai discutat despre aceasta, asa ca o poti redescoperi.

Dieta mediteraneana – de ce ai alege acest mod de viata?

Pentru ca cercetatorii au ajuns la concluzia ca nu este doar un regim sanatos de viata, ci mult mai mult de atat. Are capacitatea de a sustine chiar si procesele care au loc la nivel de ADN.

Dieta mediteraneana incurajeaza consumul de fructe (portocale, piersici, struguri), rosii, cereale integrale, ulei de masline, peste. De asemenea, descurajeaza consumul de carne rosie, pui, mezeluri, etc. Ca alcool, se va servi in special vin, cu moderatie…mai multe despre dieta mediteraneana >>>

Asadar, alege un regim sanatos, ca cel mediteranean si urmeaza-l cu sfintenie. Nu te lasa descurajata si fii mai optimista. Daca vei lasa stresul sau grijile sa te acapareze, nici rezultatul nu va fi pe masura asteptarilor.

Cum sa slabesti sanatos in 2021. Ai aruncat deja mancarea fast-food?

Sau orice alt tip de mancare semipreparata, fast-food, dulciuri, etc. Arunca-le sau daruieste-le cuiva care nu vrea sa tina un regim de slabire. Toate aceste produse care iti promit marea cu sarea, mentionand ca nici nu mai este nevoie sa gatesti vreodata…nu sunt sanatoase si nici nu se potrivesc dietei de slabire.

Incepe sa prepari mai des carne slaba la gratar, salate grecesti sau de fructe, consuma nuci, alune sau seminte neprajite si nesarate. Gateste mai simplu, cu mai putina carne si mai multe legume. Vei vedea cum aceste schimbari isi vor arata roadele mai repede decat te asteptai.

In schimb, poti pastra in congelator urmatoarele:

– fructe de mare

– somon

– broccoli, mazare, morcovi, porumb, spanac

– fructe de padure

– catina

…si multe altele din aceasta categorie. In 2021, iti propunem sa iti planifici mesele inainte cu o zi. Asa ca gandeste-te cum vor arata cele 3 mese ale zilei inca de seara. Fa-ti timp sa le prepari chiar atunci sau gateste-le in prealabil, dar nu omite acest pas.

Tocmai pentru ca multi dintre noi au muncit de acasa, ne putem mobiliza mai usor sa gatim preparatele pe care le consumam. Nu uita ca in acest mod vai manca mai sanatos si cu siguranta vei economisi bani.

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *