Dieta femeilor ocupate, un mod sanatos de a slabi

Dieta femeilor ocupate a devenit din ce in ce mai populara, avand in vedere ca nu putine dintre reprezentantele sexului frumos nu prea mai au timp de pierdut.

Este o dieta usoara, axata pe fructe si legume, dar si produse lactate. A fost realizata de o echipa de cercetatori americani, iar de atunci se bucura de un real succes.

Este indicat ca regimul sa se tina pe o perioada de 10 zile, dupa care se poate repeta la intervale de timp. Dieta femeilor ocupate te poate ajuta sa slabesti in jur de 5-7 kilograme, daca o respecti cu strictete.

Este ideala pentru femeile care nu prea au timp de gatit, asa ca isi pot procura cu usurinta alimentele. Oricum preparatele pe care le vom prezenta nu sunt complicate, fiind usor de realizat.

Ce presupune dieta femeilor ocupate?

Ziua 1. Micul dejun va fi compus din fructe in aceasta perioada, asa ca vei opta pentru o portocala, un mar rosu si un morcov proaspat.

Poti consuma mai tarziu si un ceai verde. Dupa cateva ore, ca gustare poti servi o supa cu legume. Pranzul va fi unul foarte simplu, compus din cartofi la cuptor sau copti si o salata de varza rosie. Cina va fi compusa din conopida la cuptor, cu branza slaba de vaci.

Ziua 2. Micul dejun va presupune consumarea unei porti de ananas ( cateva felii, proaspat) sau pepene galben, plus o cafea, neindulcita.

Ca gustare vei opta pentru un suc de morcovi. Pranzul va consta dintr-o salata de cruditati de sezon si un orez brun, cu cateva legume. Pentru cina alege fasole neagra la conserva, salata de legume si putin ulei de masline.

Ziua 3. Vei incepe dimineata cu o ceasca de lapte de soia sau migdale, o felie de paine integrala si cateva capsuni. Ca gustare opteaza pentru caju, migdale sau stafide. Pranzul va fi format dintr-o salata de legume (la alegere) si porumb fiert.

Cina va fi un deliciu, avand in vedere ca poti consuma o portie de paste integrale cu sos de rosii, busuioc si oregano, plus putin usturoi.

Ziua 4. Micul dejun este format dintr-o jumatate de portocala, un iaurt slab, nuci, miere si un mar. Ca gustare poti opta pentru o para sau mar. Pranzul va consta din nou din cartofi copti si salata de varza. Cina va fi compusa din broccoli fiert, asezonat cu parmezan.

Ziua 5. Vei putea opta pentru un dejun compus dintr-o cafea si o felie de paine integrala cu unt. Dieta femeilor ocupate iti propune ca gustare o portie de stafide, fistic sau alune.

La pranz vei servi o salata de cruditati si un mar. Cina va contine supa de legume, o salata de morcovi si o felie de piept de pui la gratar.

Dieta femeilor ocupate te ajuta sa slabesti sanatos

Dupa ce vei incheia acest ciclu de cinci zile, il vei incepe pe al doilea pentru a ajunge la un total de 10 zile. Dupa cum vezi, vei consuma o gramada de salate si fructe in aceasta perioada.  Asa ca dieta femeilor ocupate este si una de detoxifiere.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *