Exercitii pentru un abdomen plat, simple si eficiente

Orice femeie isi doreste sa fie in forma, iar cu aceste exercitii pentru un abdomen plat va fi mai simplu ca niciodata sa iti indeplinesti acest vis.

Desigur ca pentru a avea cele mai bune rezultate, cel mai indicat este sa urmezi si o dieta in aceasta perioada. De exemplu, ai putea manca mai multe fructe si legume sau ai putea renunta la masa de seara.

Sportul este foarte important in cadrul unei cure de slabire, asa ca nu omite acest pas, daca vrei sa ai un abdomen pregatit de plaja.

Care sunt acele exercitii pentru un abdomen plat? Este vorba de cateva miscari simple:

1. Realizeaza abdomene cu picioarele in sus. In acest fel, vei pune o presiune asupra abdomenului, iar exercitiile cu pricina vor fi mult mai intense. Asadar, ridica picioarele si flexeaza usor genunchii. Ridica usor umerii de pe sol, in timp ce tii palmele la ceafa.

Ideea este sa te aproprii cat mai mult de picioare, cu pieptul. Realizeaza cate 2-3 serii, a cate 15 repetari.

2. Bicicleta…de la sol. Un exercitiu simplu, dar foarte eficient, care te va ajuta sa tonifiezi si zona taliei. Solicita cam toti muschii din zona abdominala, asa ca nu uita sa il incluzi in „lista” ta sportiva. Cum se realizeaza? Tine maine la ceafa, fara a te ajuta de ele.

Vei ridica picioarele la 45 de grade, dupa care vei incepe sa indoi genunchiul drept, iar piciorul stang il vei indrepta.

Vei duce cotul catre genunchiul opus, in timp ce vei roti abdomenul. Dupe aceea vei repeta miscarea pe partea cealalta, ca si cum ai pedala. La fel ca mai devreme, ar fi indicat sa realizezi 2-3 serii, a cate 12 repetari.

3. Planking. Unul dintre cele mai eficiente exercitii pentru un abdomen plat, asa ca fii sigura ca il realizezi cat mai des. Nu ai nevoie de incalzire pentru acesta, asa ca il poti realiza oricand doresti.

Te vei sprijini pe antebrate (sau in palme), iar tot trupul tau va fi sustinut de acestea si varfurile picioarelor.

Vei mentine incordata zona abdominala, fesiera, etc. Ar fi indicat sa stai in aceasta postura cel putin un minut. In timp, vei ajunge sa stai cateva minute asa.

Exercitii pentru un abdomen plat, modalitate sigura de tonifiere

Vei vedea ca exercitiile de mai sus vor da rezultate rapid, daca le vei realiza o data la 2 zile sau chiar zilnic, daca timpul iti permite. Nu este nimic complicat, iar odata cei iti vei intra in ritm, iti va parea rau ca nu ai inceput sa faci sport mai demult.

4.8/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *