Dieta de Craciun – slabeste 3 kilograme intr-un timp record!

Sarbatorile se apropie, iar tu cu siguranta ai vrea sa stii cum ai putea sa pierzi cateva kilograme rapid, tocmai de aceea iti propunem dieta de Craciun.

Da, ai citit bine, special pentru tine am creat o dieta menita sa te ajute sa fii in cea mai buna forma de sarbatori. Nu avem de gand sa te chinuim cu diete imposibile, care nu fac altceva decat sa te infometeze. Iti propunem o varianta mai simpla, iar ideea de baza ramane sanatatea. De ce? Pentru ca suntem impotriva curentelor care te obliga sa mananci doar 500 de calorii pe zi, pentru a slabi.

Asa ca dieta de Craciun pe care am creat-o are la baza multe alimente sanatoase, multe lichide si…sport. Sa nu uitam ca pentru a avea o silueta de vis este nevoie si de tonifiere. Si multa incredere in acest proces.

Dar haide sa trecem la treaba si sa vedem in ce consta regimul fulger de slabire.

 

Dieta de Craciun – cum se tine?

In primul rand, incepem prin a mentiona ca va fi o dieta preponderent vegetariana, cu mici exceptii. Vei avea voie sa mananci pui, curcan sau peste la gratar sau la cuptor, dar nu in fiecare zi. Iti va prinde mai bine decat crezi acest regim. Ai putina rabdare, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Ce avem voie sa mancam in dieta de Craciun? Fructe de orice fel, cruditati, legume si leguminoase. Te vei axa pe linte, naut, mazare, supe creme si multe salate. Da, va fi o adevarata cura de detoxifiere, iar tu vei fi fericita ca ai slabit sanatos si repede.

Iata ce poti manca, exemple de meniuri:

Micul dejun: cereale integrale, lapte vegetal, o banana, cateva stafide, afine, zmeura, etc, sau fructe de sezon; un smoothie dintr-o banana, fructe de padure, nuci, etc si o felie de paine integrala cu unt de arahide; budinca de chia, cu multe fructe si caju sau orice alte nuci.

Pranz: supa crema de linte, o salata cu ton, branza de capra, rosii, castraveti, porumb; ciorba de legume, curcan la gratar si salata de varza alba; supa crema de legume, salata greceasca. Mai poti bea un ceai neindulcit, dupa masa.

Gustare: o mana de caju, migdale, nuci romanesti (neprajite si nesarate!). Un fruct la alegere. Un smoothie din ce fructe iti plac tie, poti adauga si o mana de spanac (baby).

Cina: peste la cuptor si o salata de cruditati; piept de pui la gratar si orez brun cu legume; salata de legume si putina branza de capra

In dieta de Craciun este recomandat sa nu mai mananci nimic inainte cu 4 ore de culcare. Acest aspect te va ajuta foarte mult, avand in vedere ca organismul tau nu va trebui sa mai consume energie pentru digestie.

Dieta de Craciun – ce trebuie sa retii

Dupa cum vezi, nu vei muri de foame in aceasta perioada, dar nici nu vei avea voie sa faci excese. Fara fast-food sau alimente semiprocesate, congelate, etc. De asemenea, nu vei consuma mai mult de 1.200 de calorii pe zi, orice ar fi. Portiile vor fi mici, pana in 200 de grame de carne sau proteine.

Alt aspect foarte important il constituie sportul. Nu exista dieta fara miscare sau activitati sportive, chiar daca vei slabi corpul tau nu va fi tonifiat. Asa ca aloca macar 30 de minute pe zi activitatii fizice, de orice fel. Fie ca faci sport acasa, mergi la sala sau te plimbi macar 30 de minute, nu neglija aceasta activitate.

Pentru a avea rezultate vizibile, ar trebui sa tii dieta de Craciun macar cu o saptamana inainte de marele eveniment. In acest fel, anul nou te va intampina intr-o forma maxima.

Nu uita sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi si consuma ceai verde, te va ajuta sa te purifici. Poti varia retetele si meniurile, dar tine cont de sfaturile de mai sus. Succes!

 

 

 

4/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *