Dieta cu ciocolata neagra – efecte garantate!

Exista vesti bune pentru femeile de pretutindeni, in contextul in care dieta cu ciocolata neagra exista si are nenumarate efecte pozitive. Stii deja ca ciocolata neagra, atat timp cat este calitativa si cu continut redus de zahar, face minuni. Are efecte minunate asupra siluetei, dar stimuleaza si creierul!

De ce sa mananci ciocolata neagra? Pentru ca ai motive intemeiate sa o faci:

ti ofera senzatia de satietate. Daca te lupti cu un apetit mult prea mare, ar fi bine sa mananci un cubulet de ciocolata, de fiecare data cand te roade stomacul. Vei vedea ca foamea se va potoli, iar tu ti-ai satisfacut si senzatia de dulce. Acest produs abunda in minerale si vitamine, asa ca nu o evita…citeste mai multe despre beneficiile ciocolatei negre aici >>>

De asemenea, aceasta are si rolul de a te feri de bolile cardiovasculare, precum si de diabet. Iar daca si tu esti o fana a dulcelui, in special a ciocolatei, ar fi cazul sa o consumi si cand esti la dieta. Si chiar te va ajuta, garantat.

Dieta cu ciocolata neagra – cum functioneaza?!

Daca si tie iti este greu sa renunti la dulce cand esti la dieta, avem vesti bune: nu este necesar! Pentru ca ciocolata neagra chiar stimuleaza procesul de slabire. Asa ca este o situatie „win-win”, vei avea 2 mari beneficii.

Desigur ca in dieta cu ciocolata neagra nu vei consuma doar acest aliment. Vei avea la dispozitie si un regim efectiv. Dar ne bucuram sa te anuntam ca ciocolata este prezenta zilnic.

Asa ca in aceste zile de dieta vei consuma in jur de 1.200 de calorii si vei exclude multe mancaruri nesanatoase. Vorbim despre prajeli,
alimente procesate, fast-food, sucuri, dulciuri si fainoase. Stim, nu este usor, dar fii sigura ca rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

Asa ca asteapta-te sa slabesti in jur de 4-5 kilograme in 10 zile. Vei manca foarte sanatos, asa ca vei include: lintea, nautul, broccoli, spanac, urzici, morcovi, ardei gras, castraveti, salata verde, etc. Desigur, sunt indicate si nucile nesarate si neprajite, precum si sucurile din fructe si legume.

Este bine ca in dieta aceasta ai parte si de bucuria de a manca ceva dulce, asa ca frustrarea este mai scazuta. Vei avea parte de mai multi antioxidanti si vei avea o stare de bine.

Se vor consuma mai putine lactate si de asemenea vei inlocui cafeaua cu ceaiul verde (daca este posibil).

Desigur ca este necesara si miscarea. Zilnic vei merge pe jos, iar de 3 ori pe saptamana vei face exercitii cardio si de tonifiere. Apropo, poti prelungi dieta si pana la 2 saptamani, iti va prinde bine si te vei simti super!

Nu uita sa bei lichide din abundenta si sa te bucuri de acest proces. La un moment dat, vei uita de mancarea de dinainte si o vei indragi pe aceasta.

Dieta cu ciocolata neagra – cum arata meniul unei zile?

Varianta 1

Mic dejun: o banana, un baton de cereale si 2 cubulete de ciocolata neagra ( sau o ciocolata neagra mica), ceai verde
Gustare: o mana de capsune
Pranz: o crema de legume si 100 grame carne de vita la gratar cu legume, optional salata verde
Gustare: o ciocolata neagra mica
Cina: paste integrale cu legume (150 grame)

Varianta 2

Mic dejun: un bol mediu de fulgi de ovaz inmuiati in lapte vegetal, cateva afine, 2 cubulete de ciocolata neagra, un ceai verde
Gustare: un kiwi
Pranz: gratar de curcan (100 grame), salata verde si orez integral
Gustare: 2 cuburi de ciocolata neagra
Cina: 2 felii de branza de capra si un castravete

Desigur ca aceste 2 meniuri sunt orientative. Pentru a tine dieta cu ciocolata neagra este nevoie de putina ambitie. Avand in vedere ca vei manca foarte sanatos si controlat, nu va fi tocmai simplu.

Desigur ca si portiile sunt mici pentru ca este totusi un regim de slabire. Desigur ca odata ce vei incheia procesul poti manca preparate similare, dar portiile vor fi mai mari, dar nu exagerate!

Nu uita sa ai grija de tine, este foarte important sa iti prepari chiar tu mancarea si sa te bucuri de acest proces. Vei avea o satisfactie mai mare si te va distra acest proces minunat.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *