Dieta alba, slabeste rapid si echilibrat

Cu siguranta ai vrea sa pierzi cateva kilograme fara sa faci un efort foarte mare, asa ca dieta alba ar putea fi raspunsul dorintelor tale. Este vorba despre un regim alimentar mai aparte, in cursul caruia va trebui sa consumi doar produse albe, asa cum probabil te-ai gandit.

Asa ca, poti slabi lejer intr-o luna aproximativ 4 kilograme, mancand o varietate de alimente albe. Este demn de mentionat ca totusi ar trebui sa tii cont de ce mananci.

Ideea este sa nu consumi alcool si dulciuri, chiar daca au culoarea alba. Desigur, dieta alba presupune putina disciplina, asa ca este cazul sa respecti cateva restrictii. Asa cum era de asteptat.

De asemenea, este indicat sa consumi multa apa, cel putin 2 litri pe zi si sa nu faci excese. Echilibrul este cheia reusitei. SFAT! Incearca sa nu mai mananci dupa orele 18-19, daca vrei sa vezi efecte imediate.

Ce alimente poti consuma in dieta alba

Asa cum iti spuneam, va fi cazul sa introduci sau sa consumi mai des o serie de alimente albe, care te vor ajuta sa scapi de acele kilograme neplacute.

Iata despre ce alimente este vorba:

lactate fara grasimi, orice fel iti doresti
– carne alba, ca cea de pui, curcan sau peste
– telina
– pastarnac
– gulii
– varza alba
– cartofi albi
– dovlecei
– ciuperci
– pere
– ghimbir
– orez
– paine
– paste
– mere
– struguri albi, etc

Si lista poate continua. Poti adauga oricand alimente ca cele mentionate mai sus. Desigur, iti recomandam sa le gatesti intr-un stil sanatos si fara grasimi. Evita prajelile si consuma fainoase integrale, mult mai indicate in diete. Daca vrei sa consumi oua, poti face omlete din albusurile de ou, care sunt recomandate in dieta alba.

De asemenea, incearca sa nu consumi mai mult de 1.800 de calorii pe zi, daca vrei ca dieta sa aiba succes.

Iata cum arata un meniu in dieta alba

1. Micul Dejun. Omleta din 2 albusuri, 1 felie de paine integrala si o cana de ceai
2. Gustare. Un pahar de lapte sau un iaurt fara grasimi
3. Pranz. Peste la cuptor cu legume albe
4. Cina. Salata de cruditati (evident albe) si pui la gratar cu putina zeama de lamaie

Desigur, tine de tine sa fii creativa si sa compui meniuri sanatoase si variate, care sa te ajute sa slabesti in mod natural. Consuma fructe si legume fructe din belsug, in acest fel vei asimila si un aportul necesar de vitamine. Alege dieta alba si ai grija de silueta, vei reusi mai repede decat crezi.

 

 

4/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *