De ce sa tii o lamaie la congelator – despre ce beneficii vorbim?

O lamaie la congelator poate fi o idee foarte buna, in special daca esti fanul leacurilor naturiste. Dupa cum stii, lamaia devine alcalina, atunci cand o consumam.

Este foarte sanatoasa, tocmai de aceea iti sugeram sa cumperi lamai organice. In special ca astazi dorim sa-ti prezentam modalitati prin care poti consuma cojile.

De ce sa tii o lamaie la congelator? Pentru ca poate fi ajutorul tau de nadejde, in special cand vrei sa previi o raceala. Dar este recomandata si pentru slabit.

De ce sa tii o lamaie la congelator – cateva trucuri

In primul rand, mergi la un magazin naturist si cumpara cateva lamai organice. Vei vedea ca sunt mult mai gustoase si aromate. Merita investitia, in special cand vrei sa ai grija de sanatatea ta. Lamaile din comert sunt stropite cu pesticide. De aceea este bine sa le consumam pe cele organice. In coaja rezida acele chimicale, asa ca gandeste-te mai bine inainte de a cumpara.

Se pare ca cojile de lamaie contin mult mai multe vitamine decat sucul. Extrem de eficiente in eliminarea toxinelor, ar trebui sa le incerci mai des. Poti sa iei chiar dimineata, pe stomacul gol.

Asadar, tine o lamaie la congelator sau chiar mai multe. Din cand in cand, da pe razatoare o lamaie si lasa coaja. O vei consuma asa si vei pune si putin bicarbonat de sodiu. Pune amestecul intr-un recipient si ia regulat, pret de cateva zile, pana se va termina.

Cojile de lamaie – ce poti face cu acestea?

1. Detergent universal. Da, poti crea un astfel de produs chiar la tine acasa. Asa ca va trebui sa pui cateva coji de lamaie intr-un borcan. Pune peste acestea niste otet alb, pana le scufunzi.

Lasa solutia la loc intunecat timp de 2 saptamani. Apoi, strecoara compozitia si combina cu apa, astfel incat sa fie o proportie de 50% solutie, 50% apa. Poti folosi detergentul obtinut pentru a curata orice vrei tu, inclusiv vasele. Apropo, cojile de lamaie te ajuta sa scapi de grasime mai usor…acestea au mult mai multe intrebuintari decat stiai, vezi aici >>>

Sucul de lamaie – direct la congelator

Vrei sa consumi apa calda cu lamaie de dimineata? Alege varianta simpla, pune in congelator, in suportul de gheata suc de lamaie. Asadar, dimineata incalzeste putina apa si pune cate un cub inghetat de suc de lamaie.

Ajuta enorm digestia si te va ajuta sa mentii o silueta de invidiat. Asa ca alege sa consumi mai des lamai, chiar merita!

4.79/5 (19)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *