Activitati de relaxare gratuite si eficiente

Poate si tu esti in cautarea unor activitati de relaxare minunate, care sa te scoata din cotidian. Ce ai putea face pentru a avea o viata mai frumoasa si relaxanta? Ei bine, sunt multe lucruri care nu necesita bani. Asa ca nu conteaza daca bugetul alocat este de 0 lei.

Crede-ne pe cuvant, exista activitati de relaxare minunate, la care nu te-ai fi gandit. Asadar, ce ar fi sa te mai bucuri si altfel de timpul liber? Nu trebuie neaparat sa mergi la shopping sau sa dai o gramada de bani la un restaurant scump.

Poti sa te simti bine facand lucruri simple, dar minunate. Hai sa te surprindem un pic cu lucruri pe care sigur le stii, de fapt…

Activitati de relaxare gratuite – plimbari lungi si dese

Una dintre cele mai simple si eficiente metode de relaxare. In special cand vrei sa te mentii in forma, din toate punctele de vedere. Asa ca bucura-te mai mult de ziua de azi si alege sa te plimbi dupa munca. Poti sa cooptezi si o prietena sau partenerul. S-ar putea sa observi ca iti confera o satisfactie mai mare decat ai fi crezut. Bucura-te de lucrurile mici, mai des.

De asemenea, plimbarile au fost intens studiate, iar cercetatorii au remarcat ca sunt super benefice pentru creier si sanatate. Asa ca vei avea mai multe beneficii decat te-ai fi gandit.

Dansul. Si cine a zis ca trebuie sa fie neaparat in cadrul unei sali de sport? Te vei simti excelent odata ce vei pune piesele care iti plac si vei dansa, asa cum simti. Apropo, daca vrei sa inveti putin, sunt o gramada de tutoriale pe internet care te pot ajuta enorm. Asa ca nu ai nevoie de prea mult pentru a face ceva placut si distractiv.

Desigur ca este si una dintre activitatile care te va mentine in forma. Poti slabi cu succes, in special daca alegi chiar zumba, adica aerobic pe muzica, alaturi de miscari de dans.

Activitati de relaxare – nu uita de yoga, pilates sau aerobic

Yoga. Este pentru acelea dintre voi care vor sa imbine activitatile lente cu tonifierea. De asemenea, te va ajuta sa-ti eliberezi mintea de tot felul de vibratii si ganduri joase. Poti incerca si meditatia, la finalul orei de yoga. Pentru ca posturile din yoga sunt menite sa te duca intr-o stare de relaxare, ca de meditatie.

Exercitiile yoga cu ajutorul carora poti sa te mentii in forma

1. Postura copacului. Sunt o gramada de variatiuni a acestei asane, dar varianta pe care ti-o vom prezenta este printre cele mai simple. Vei sta in picioare, cu talpile usor departate, dupa care vei flexa piciorul drept si il vei sprijini, cu talpa, la nivelul genunchiului stang.

Dupa ce reusesti sa te stabilizezi, ridica usor palmele deasupra capului si uneste-le, ca in imaginea de mai jos. Daca nu poti ridica piciorul asa sus, nu este nicio problema, fixeaza-l acolo unde consideri ca este oportun…citeste mai multe despre yoga aici >>>

Activitati de relaxare – simple si minunate

Pilates sau aerobic sunt alte modalitati perfecte de relaxare. In special atunci cand vrei sa faci si miscare mai intensa. Alege activitatea care iti place mai mult, in functie de dispozitia ta. 100% gratuite daca urmaresti tutorialele de pe Youtube. Si chiar ai de unde alege!

Citeste. O activitate de multe ori neglijata, dar care poate face minuni. Asa ca nu uita sa adaugi o lectura placuta ritualului de seara. Sau profita sa citesti ceva care te relaxeaza, atunci cand ai timp liber. Iar cititul face minuni atunci cand vorbim despre stimularea creierului.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *