Oja semipermanenta – adevar versus mituri

Despre oja semipermanenta sigur ai mai auzit vorbindu-se, dar poate ca nu stii inca daca merita sau nu sa optezi pentru aceasta. Tocmai de aceea astazi dorim sa-ti prezentam atat avantajele cat si dezavantajele acestei manichiuri.

A devenit o adevarata „moda” aceasta oja semipermanenta si nici nu este de mirare. Manichiura va dura cel putin 2 saptamani, daca este bine facuta. Este important sa optezi pentru oje calitative pentru ca aceasta sa se mentina cat mai mult. Desigur ca trebuie sa ai o lampa UV si multa indemanare. In caz ca vrei chiar tu sa realizezi manichiura.

Oja semipermanenta este una dintre inovatiile ultimilor ani in materie de beauty, asa ca este momentul sa afli mai multe. Desigur ca prezinta multe beneficii, dar exista si parti mai putin apreciate, cum ar fi expunerea la raze UV, care poate fi problematica.

Folosirea lampilor UV pentru fixarea lacului pe unghii poate fi nociva in timp, fiind similare efectele cu cele ale aparatelor de bronzat. Asa ca nu abuza de aceasta procedura si fa pauze, o data la cateva luni.

Asa ca este bine sa afli mai multe chiar acum, pentru a te lamuri.

Oja semipermanenta – ce trebuie sa stii?

Este foarte intensa si de lunga durata. Daca si tu faci parte dintre femeile ocupate, care nu au timp sa-si faca unghiile prea des, atunci ar fi bine sa optezi pentru aceasta varianta. Datorita unor particularitati ale acestor oje, au capacitatea de a rezista pana la 3 saptamani! Nu suna rau, nu-i asa?

Da, chiar daca vei spala vase, vei merge la piscina sau vei face curatenie tot vei avea manichiura intacta! Asa ca vei fi incantata sa vezi ca acest tip de oja semipermanenta te va avantaja.

Nu afecteaza sanatatea unghiilor pe termen lung. Desigur ca este bine sa mai iei cate o pauza din cand in cand, dar nu iti face probleme. In general femeile nu vor avea probleme in acest sens, poate doar cele care sunt foarte sensibile. Acelea ar putea experimenta unghii mai fragile, mai casante si chiar un timp de mentinere mai mic. Ne referim la oja semipermanenta, exista femei care nu se pot bucura de acest tip de manichiura.

De ce? Se pare ca unghiile lor nu suporta aceasta oja si chiar daca folosesc produsele specificate nu se mentin mai mult de o saptamana. Sa speram ca nu faci parte din aceasta categorie.

Oja semipermanenta – si nu iti vei mai roade unghiile!

Pentru ca formeaza o pelicula puternica, unghiile vor deveni mai tari si nu iti va mai veni cheful de „rontait” unghii. Daca nu iti cresc prea repede unghiile, vei putea mentine o manichiura frumoasa chiar si 3 saptamani.

Mainile tale vor arata impecabil, iar unghiile vor fi cu siguranta complimentate. Asa ca nu pierde oportunitatea de a incerca aceasta inovatie. La un salon obisnuit o astfel de manichiura costa undeva la 50-60 de lei, asa ca merita din plin.

Procesul de indepartare este un pic mai elaborat, in sensul ca va fi necesara pilirea unghiei pentru a indeparta aceasta oja. De asemenea, este necesar un dizolvant special conceput pentru indepartarea ojei semipermanente. Se poate si cu acetona, dar este indicat mai degraba dizolvantul special. Va dura pana isi va face efectul, asa ca unghiile vor fi infasurate cu vata sau material textil imbibat in solutie.

Vei vedea ca merita efortul, chiar daca procesul este mai complex decat la manichiura clasica.

Desigur ca poti opta si pentru o pedichiura similara, tot cu oja semipermanenta. Asa ca incearca cele mai electrice culori vara aceasta si te vei bucura de originalitate.

Descopera modele noi de unghii 2019 si tendintele anului in manichiura si pedichiura.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *