Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini. Iti doresti o noua cariera?

Daca si tu iti doresti ca pe viitor sa ai un nou job sau poate chiar o alta cariera, aceste tactici pentru a reusi la testele de aptitudini te vor ajuta enorm.

Chiar daca nu este cazul sa schimbi atat de multe, esti la curent cu noile proceduri de recrutare si selectie a angajatilor?
Ar fi util ca angajatorii si, in primul rand, tu, sa stiti care sunt abilitatile, calitatile tale de a te descurca intr-o anumita functie.

SHL, lider global in evaluarea abilitatilor la locul de munca opereaza in mai mult de 50 de tari (peste 30 de limbi), sprijina mii de organizatii in selectarea si dezvoltarea personalului.

Compania dezvolta si publica o gama variata de teste psihometrice pentru toate nivelurile si sectoarele de activitate. In cartea „Fii genial! Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini” gasesti materiale-mostra cu teste verbale, numerice si schematice.

Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini – provocari pe care le poti depasi

De asemenea, lucrarea de fata cuprinde probleme provocatoare si amuzante, propuse de catre David Singmaster, profesor de matematica si cercetator cu o vasta experienta in a inventa probleme cu grad sporit de dificultate.

Testele din carte se refera la chestionare de personalitate, teste de aptitudine, probleme de simulari de afaceri (role-play) si exercitii de prezentare si abordare a unei discutii de afaceri. Dar si teste mai putin obisnuite, cum ar fi grafologia sau analiza scrisului de mana, cu rol tot mai preponderent in procedurile de selectare si recrutare.

Cartea se adreseaza nu numai candidatilor, dar si angajatorilor, mai multe detalii aici >>>

Pregatirea ta conteaza. Te pregatesti sa sustii un interviu important?

Atunci aceasta este o carte vitala pentru succesul tau. Lucrarea pune accent pe testele de rationament verbal, de rationament numeric, chestionarele de personalitate, exercitiile de afaceri, cu o aplicabilitate intr-o gama variata de joburi.

Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini – ce trebuie sa stii?

Prima parte a cartii ofera indicii si sugestii legate de cum ar trebui sa te pregatesti in prealabil pentru teste din punct de vedere intelectual, psihologic si practic. Nu lipsesc nici informatiile despre lucrurile la care trebuie sa te astepti sau cum sa te asiguri ca performanta ta din acea zi sa fie buna. Exemplele cu diferite tipuri de intrebari si teste te ajuta sa treci „hopul” cu brio.

Partea a doua a cartii ofera alte exercitii si intrebari, existand posibilitatea verificarii rezultatelor tot aici, lucru deosebit de practic.

Partea a treia este destinata informatiilor utile atat pentru angajati, cat si pentru candidatii care trebuie sa sustina aceste teste.

Afla de ce angajatorii considera necesara sustinerea acestor teste si de ce trebuie sa vezi si tu acest lucru ca fiind unul firesc.

Testele pot fi folosite pentru:

• Selectarea joburilor
• Selectarea unor anumite functii in cadrul organizatiei
• Selectarea pentru promovare
• Selectarea pentru initiative de dezvoltarea a personalului
• Sprijin in alegerea carierei.

Cui sunt recomandate aceste teste?

• Absolventilor de universitate
• Persoanelor care vor sa promoveze in special in functii de management
• Persoanelor care fac schimbari in cariera lor
• Angajatilor care solicita orice fel de program de dezvoltare.

Comanda si tu ACUM Fii genial! Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini” >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *