Sfaturi utile pentru a slabi 5 kilograme

Aceste sfaturi utile pentru a slabi 5 kilograme vor fi la indemana ta, odata ce iei decizia de a le aplica. Concret, pentru a slabi este necesar sa faci ceva diferit fata de pana acum. In special cand vine vorba despre obiceiuri alimentare, cu siguranta vei gasi utile ideile noastre.

Cateva sfaturi pentru a slabi 5 kilograme: atentie la consumul de ulei si de proteine. Cand ne referim la ulei, vorbim despre faptul ca ar trebui sa consumam mai putin. Referitor la proteine, este exact invers: ai nevoie de o cantitate mai mare de proteine vegetale si animale calitative, care sa te ajute sa ai o silueta mai zvelta.

Nu uita sa introduci in dieta zilnica aceste idei si vei observa ca poti pierde rapid pana la 5 kilograme si iti vei accelera metabolismul daca vei reusi sa fii mai disciplinata. Esti gata sa descoperi ce poti face pentru a-ti indeplini visul?

Sfaturi utile pentru a slabi 5 kilograme – scade consumul de ulei

De multe ori, consumam mai mult ulei decat este necesar. Si nu conteaza ca folosesti ulei de masline extravirgin sau ulei presat la rece, toate ingrasa. Cauta sa pui cat mai putin ulei (sau deloc) atunci cand realizezi o omleta, calesti cateva legume, etc. De asemenea, in salata pune doar un strop sau deloc. In special cand consumi salate cu masline sau avocado, acestea contin deja uleiuri.

Daca poti, incepe dimineata cu cateva exercitii sportive. Abdomene, intinderi, alergat pe banda sau afara…toate sunt binevenite. Atunci cand incepi de dimineata, organismul va fi potentat sa arda mai bine grasimile, de-a lungul zilei. Astfel, metabolismul va fi mai rapid, ceea ce inseamna ca tu vei slabi mai repede. Nu e asa ca suna bine? Incearca si ai sa vezi.

Sfaturi utile pentru a slabi 5 kilograme – mananca salate inainte de mesele principale

Daca vrei sa inlocuiesti gustarile sanatoase cu salate de legume, servite intre mese, tinem sa precizam ca este o idee buna. Dar atentie: ne referim la salate simple de cruditati, fara dressinguri, uleiuri sau alte „minunatii” din aceasta categorie. Cauta sa mananci o salata verde, la care mai pui 2 rosii cherry si cateva masline.

In acest fel, la masa de pranz vei fi mult mai putin tentata sa mananci preparate grele, menite sa „sustina” kilogramele in plus.

Adauga putin suc de lamaie pentru a da savoare preparatelor tale. Merge de minune si cu mancarurile cu carne, dar si salatele pot avea un gust minunat datorita sucului de lamaie.

Alimente care contin proteine – DE CE te ajuta sa slabesti?

Pentru ca organismul are nevoie de proteine pentru a slabi, impotriva credintelor populare. Asadar, daca vei consuma doar fibre, risti sa te anemiezi, plus ca rezultatele nu vor fi pe masura asteptarilor, de cele mai multe ori.

Haide sa descoperim impreuna lista alimentelor care sustin procesul de slabire:

Somon. Acest peste devenit celebru si in Romania ultimilor ani este cu siguranta pe lista „alba”. Abunda in proteine si grasimi de tip Omega-3. Asa ca este o idee excelenta sa mananci la masa de pranz o portie de somon facut la gratar sau cuptor, alaturi de o portie de sparanghel inabusit, totul stropit cu putin suc de lamaie…mai multe alimente cu proteine aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *