Dieta cu pastarnac: slabeste 5 kilograme rapid!

In dieta cu pastarnac vei avea rezultate rapide si durabile, atat timp cat vei face cateva modificari importante in regimul tau, de zi cu zi. Este de prisos sa mai mentionam ca, atunci cand vrei rezultate eficiente este nevoie de un efort considerabil din partea ta.

Te poate ajuta pastarnacul sa slabesti rapid si eficient? Raspunsul este da. Atat timp cat iti place aceasta radacinoasa, nu vei intampina niciun fel de problema. Desigur, va trebui sa incepi sa servesti pastarnacul pe post de garnitura, asa ca s-ar putea sa fie o provocare mai mare decat te-ai fi asteptat.

Sa iti mai spunem si alte vesti bune. Pastarnacul are rolul de a-ti intari sistemul imunitar, de a preveni anemia si a scadea colesterolul. Nu suna rau, nu-i asa?

In plus, te va ajuta sa fii mai supla, asa ca este momentul sa consumi mai des acest aliment. Dieta cu pastarnac este recomandata in special celor care au nevoie de un surplus de vitamine si minerale.

Aceasta leguminoasa are in compozitie: vitamina A, complexul de B-uri, C, K, calciu, potasiu si fosfor.

Mai exista o dieta minune si anume – dieta alba:

Iata cum arata un meniu in dieta alba

1. Micul Dejun. Omleta din 2 albusuri, 1 felie de paine integrala si o cana de ceai
2. Gustare. Un pahar de lapte sau un iaurt fara grasimi
3. Pranz. Peste la cuptor cu legume albe...vezi mai multe aici >>>

Dieta cu pastarnac – ce trebuie sa faci

In primul rand este recomandat sa tii acest regim in jur de 2 saptamani, fiind indicat sa alegi radacini tinere, cele vechi nefiind la fel de eficiente. Incearca sa le cumperi de la piata, pentru a fi sigura ca gasesti o sursa de incredere.

Radacinoasa contine si fibre, asa ca te va ajuta sa:

– ai un tranzit intestinal mai bun
– imbunatatesti digestia
– cureti ficatul si rinichii
– scapi de senzatia de foame

De asemenea, pastarnacul are in compozitie si proteine vegetale, care te vor ajuta sa accelerezi procesul de ardere a grasimilor. Ghici cine va fi mai slaba intr-un timp record…Sa iti mai spunem ca are doar 35 de calorii la suta de grame?

Acum vine partea putin mai dificila. Va trebui sa inlocuiesti cartofii, orezul, ba chiar si painea alba cu pastarnacul fiert. Stim, s-ar putea sa nu fie chiar cea mai fericita veste. Dar putem sa iti spunem doar ca functioneaza de minune.

Practic, poti manca un gratar, dar alaturi de pastarnac, ca garnitura. Recomandam carnea de curcan sau de pui si vita. Desigur, daca vrei ca dieta cu pastarnac sa fie mai eficienta, ar fi bine sa renunti la alimentele nocive. Cum ar fi: fast-food, alimente procesate, sucuri carbogazoase, paste, fainoase, etc.

Dieta cu pastarnac – tu vei raspunde provocarii?

Pentru ca, intr-adevar este o provocare sa mananci asa de mult pastarnac. Desigur, daca esti un fan infocat al acestei leguminoase nu vei avea probleme.

Oricum ar fi, este indicat sa incerci acest regim de slabire eficient. De asemenea, bea apa din belsug, fa sport si mananca multe fructe si legume. Succes!

 

3.5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *