Ceaiul de leurda – pentru o sanatate mai buna

Ceaiul de leurda este unul dintre acele remedii pentru sanatate absolut incredibile. Cine se asteapta ca un produs sa aiba atatea beneficii si sa fie atat de usor de procurat? In special acum ca suntem in sezonul perfect, iar in curand leurda isi va face aparitia.

Asa ca haide sa aflam despre ce este vorba. In primul rand, ar trebui sa fie pe lista cardiacilor. Excelent pentru hipertensiune si bolile cardiovasculare, acesta nu ar trebui evitat.

Poate fi folosit si pentru cei care vor sa purifice zona cavitatii bucale, realizand gargara. Eficient si pentru insomnii si protejand si activitatea cerebrala, ceaiul de leurda este o adevarata comoara.

Este recomandat chiar si celor care se recupereaza dupa un accident vascular, atat de eficient este!

Ceaiul de leurda – de ce ar trebui sa-l consumi?

Pentru ca are atatea beneficii incat pur si simplu nu il poti trece cu vederea. Popular se numeste si „Usturoita”, fiind cunoscut inca din timpuri stravechi. Cei care sufera din pricina tensiunii arteriale ar trebui sa il consume, dar si care au ateroscleroza. Va creste semnificativ imunitatea organismului, asa ca poate preveni cu succes si racelile specifice sezonului.

Ceaiul de leurda te va ajuta sa:

– ai sangele fluid

– o memorie mai buna

– te vindeci mai repede

– previi reumatismul

– ai un somn mai bun

– scapi de eczeme

In ceea ce priveste bolile de piele, este bine sa folosesti ceaiul pentru comprese, pentru a trata eventualele eruptii, furunculi etc care pot aparea.

Pentru uz intern, sunt suficiente 2 linguri de frunze uscate pentru a prepara o cana mare de ceai. Lasa totul la infuzat pret de 30 de minute si consuma 2-3 cani pe zi, pentru vindecare.

Ceaiul de leurda – te scapa si de alergii

Este bine de stiut pentru cei care sufera de asa ceva, in special in perioada primaverii. Te poate sustine si in procesele de detoxifiere, asa ca il poti consuma de-a lungul zilei, alaturi de tot felul de fructe si legume proaspete.

Previne diareea si alte probleme digestive, asa ca nu uita de acest ceai nici in acele momente. Este bine sa apelam mai des la aceste remedii naturale de exceptie, pentru a evita medicamentele. Nu vei regreta, iar daca ai si o nutritie sanatoasa, totul va fi mai bine pentru tine!

De ce sa consumam leurda – proprietati si beneficii

– are vitamine din plin. Contine vitamina A, C, dar si minerale: calciu, cupru, sodiu sau fosfor. Asa ca este indicat sa profiti de aceste calitati ale sale. Trebuie sa incerci aceste retete cu leurda, pentru a sti ce sa gatesti bun pe viitor. Este bine sa o presari, precum patrunjelul tocat, peste orice mancare

– curata sangele de toxine. De asemenea, poate ajuta la scaderea tensiunii arteriale si previne cu succes accidentele vasculale…mai multe despre leurda aici >>>

4.67/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *