Dieta lui Jamie Oliver. Cum a slabit 15 kilograme?

Daca si tu ai auzit de dieta lui Jamie Oliver sigur vrei sa stii cum a slabit 15 kilograme. Da, este cat se poate de adevarat, faimosul bucatar a reusit sa slabeasca in mod intelept si eficient.

Dupa ce bucatarul a implinit 40 de ani, a inceput sa se gandeasca mai serios la propria sanatate. Inspirat de curentul veganilor si al vegetarienilor, a zia ca este momentul sa faca o schimbare. Asa dieta lui Jamie Oliver are la baza tot felul de preparate vegetariene, adaptate dupa bunul sau plac.

In acest mod, bucatarul, faimos pentru mancarurile pe baza de carne pe care le pregateste, a recurs la o metoda neasteptata de slabire. Se paca ca acesta a ajuns la concluzia ca reducerea produselor animale este decizie inteleapta. Si unde mai pui ca vei slabi cateva kilograme bune, doar daca vei renunta la carne?

Dieta lui Jamie Oliver – ce trebuie sa stii?

Jamie Oliver a inceput sa consume tot mai multe alimente vegetale, pana a ajuns la o dieta vegetariana in proportie de 70%. Asa ca Oliver nu este complet vegetarian, dar a redus enorm carnea.

Acesta a declarat ca de cativa ani a ajuns la concluzia ca dieta preponderent vegetariana este cheia unei sanatati de fier. Asa ca bucatarul a devenit un fan infocat al alegelor marine, foarte bogate in iod.

Inca din 2015, de cand a inceput sa consume alimente vegetariene, Oliver a slabit aproximativ 13 kilograme in doar 3 luni! Iti poti imagina cat de calorice sunt carnea, ouale si lactatele… Desigur ca faimosul bucatar a mai facut si alte schimbari. De exemplu, a inceput sa doarma mai bine, a consumat mai putin alcool si a renuntat la cinele bogate. Dupa cum vezi, sunt doar sfaturi de bun-simt, usor de aplicat. Asa a scapat de vreo 15 kilograme.

Sigur ai vrea si tu sa prepari cine sau pranzuri gustoase si nutritive, asa ca special pentru tine am pregatit cateva retete vegane rapide si sanatoase.

 Si nu degeaba sunt “la moda”, pur si simplu oamenii au inceput sa realizeze cat de sanatoase sunt. Si cat de bine se simt atunci cand adopta un regim de viata mai sanatos.

1. Paste integrale cu linte

Ingrediente:

– 1 cana de linte rosie

– 500 grame paste integrale

– o ceapa

– 3 catei usturoi…vezi mai multe retete vegane aici >>>

Dieta lui Jamie Oliver – vrea sa traiasca mai mult!

Da, cunoscutul bucatar a admis ca scopul sau este sa aiba o viata lunga si sanatoasa. Asa ca practic, a optat pentru dieta dieta flexitariana, despre care am mai discutat. Constient de pericolul acestor industrii si faptul ca aceste alimente ne pot afecta viata, Oliver a vrut sa fie parte a schimbarii.

Ce ar trebui sa consumi in regimul flexitarian?

– fructe si legume

– cereale integrale

– paine neagra, din faina integrala

– orez

– oua

– uleiuri presate la rece

– peste slab

– lactate si produse animale (in proportii foarte mici)

Ba mai mult decat atat, Jamie are si o emisiune dedicata preparatelor vegetariene, unde gateste doar astfel de retete. Desi era un carnivor convins, acesta recunoaste ca a descoperit feluri de mancare 100% vegane, care sunt super satioase, nutritive si delicioase!

Esti gata sa reduci consumul de produse animale, sa faci miscare si sa nu mai mananci dupa ora 19?

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *