De ce ceaiul te ajuta sa slabesti

Poate ai mai auzit aceasta ipoteza, iar acum nu putem decat sa-ti confirmam: ceaiul te ajuta la slabit, in special daca il consumi in anumite conditii optime.

Desigur ca imediat se ridica intrebarea: ce ceai ar trebui sa consumi pentru a slabi? Ei bine, desigur ca ceaiul verde, negru, roiboos sau cel de hibiscus sunt printre cele mai recunoscute. Dar exista si altele care te pot ajuta.

In general, ceaiurile au proprietatile antioxidante remarcabile. Si de ce sa nu stimulezi procesul de detoxifiere? Nu doar ca vei slabi, dar cu siguranta iti vei elimina toxinele si vei fi mai sanatoasa ca oricand.

 

Ceaiul te ajuta sa slabesti – sfaturi utile

– nu te chinui sa cumperi doar ceaiurile care sunt detinate slabitului si care promit marea cu sarea. Alege-le pe cele care iti plac, in principiu. Cele de calitate vor fi foarte aromate si gustoase, asa ca merita sa investesti in niste ceaiuri de acest gen. Apropo, foarte eficient este si ceaiul alb sau Oolong, asa ca nu le evita.

Desigur ca ceaiul verde ramane in top, dar si celelalte doua sunt foarte bune. Testeaza pentru a vedea care iti place cel mai mult.

– nu uita sa bei ceai cat mai des, indiferent unde ai fi. Prepara-ti cate o cana si bea-o de-a lungul unei ore. Poti sa iti faci 2-3 cani de ceai, atunci cand te afli la birou. Nu uita sa bei si doar apa simplu, consumul de ceai nu o poate inlocui.

Prepara-ti o cana dimineata, una dupa masa de pranz si alta dupa-amiaza. In acest fel, vei fi hidratata si te vei simti mai bine. Ceaiul te ajuta sa slabesti daca vei avea grija si la nutritie, desigur. Nu este suficient doar sa consumi lichide. Incearca sa mananci cat mai sanatos si curat.

– o alta idee buna este sa alegi ceaiul…in loc de gustare. Da, ai citit bine, iti va taia senzatia de foame foarte repede. Mai ales daca vrei sa slabesti rapid. Desigur, ideea nu este sa te infometezi. Chiar daca esti la regim, incearca sa mananci ceva consistent, la fiecare masa. Seara poti opta pentru salate sau supe creme, etc.

Daca nu te poti lipsi de gustari, alege ceva sanatos. Poti opta pentru o mana de migdale, capsuni, zmeura, un smoothie, etc. Practic, este recomandat orice fruct care se afla in sezon, la acel moment.

Ceaiul te ajuta sa slabesti – ce mai trebuie sa stii

Sub nicio forma sa nu te gandesti ca daca vei bea foarte multe ceaiuri vei scapa de dieta. Acest lucru nu este posibil. Chiar daca este recomandat sa consumi multe lichide si chiar exista dieta cu apa, nu este suficient. Trebuie sa iti schimbi obiceiurile alimentare, in special daca stii ca ai o problema aici.

Nu uita ca atunci cand vrei sa slabesti trebuie sa uiti de fast food, mancare procesata sau dulciuri cu mult zahar. Adopta un regim sanatos, care sa te ajute sa scapi de kilogramele in plus, in mod sanatos.

De asemenea, cumpara ceai varsat, este mult mai eficient si calitativ decat cel la plicutele. Cumpara-l de la plafare sau alte locuri specializate si vei vedea diferenta.

 

 

 

 

4.9/5 (20)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „De ce ceaiul te ajuta sa slabesti

  • 24 mai 2019 la 7:29
    Permalink

    Intersesant si demn de urmat sfatul dumneavoastră.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *