Alimente care ard grasimea abdominala – ce trebuie sa mananci?

Sigur te vei bucura sa descoperi aceasta lista, iar de acum incolo vei putea strecura in dieta ta zilnica acele alimente care ard grasimea abdominala. Cu totii dorim sa aratam mai bine fara sa facem prea mari eforturi, dar din pacate lucrurile nu functioneaza asa.

Asadar, de acum incolo este necesar sa afli ce este bine sa mananci pentru a inlatura mai repede acest tip de grasime. Desigur, nu trebuie sa ne asteptam la minuni, nici in acest caz.

Va fi nevoie de timp, determinare, dieta si exercitii fizice pentru a reusi. In special daca ai ceva kilograme in plus. Aceste alimente care ard grasimea abdominala cu siguranta vor fi pe placul tau, in special ca nu sunt deloc „plictisitoare.”

Alimente care ard grasimea abdominala – ce trebuie sa mananci?

Daca esti decisa sa slabesti si sa ai un abdomen armonios, avem mai multe secrete pentru tine. Este cea mai buna idee, in special ca grasimea abdominala este asociata cu declansarea mai multor boli cronice.

Ne confruntam cu foarte multe persoane care au acest tip de grasime si nici nu este de mirare. Mancam prea mult, bem prea mult si nu facem sport. Asa ca aceasta este combinatia perfecta! Desigur, doar in cazul in care vrei sa te ingrasi…

Alimente care ard grasimea abdominala:

  • apa. Sa incepem cu esentialul. Daca vrei sa declansezi arderea grasimilor, bea un pahar de apa inainte de fiecare masa, inclusiv dimineata, pe stomacul gol. In acest fel, vei stimula intens arderile. Un studiu american a aratat ca oamenii care au facut acest lucru minor au slabit cu pana la 13% mai mult decat restul. De asemenea, este indicat sa bei apa dupa 30 minute dupa masa. Altfel vei ingreuna digestia!
  • fructe. Dar nu orice ce fel de fructe, ar trebui sa le alegi pe cele cu un continut glicemic scazut. Opteaza pentru pepene, grapefruit, mere, portocale, kiwi. Datorita faptului ca au in compozitie multe fibre, minerale si vitamine, vor favoriza digestia, iar tu te vei simti mai bine ca oricand. Vei avea un tranzit intestinal mai bun si nu vei retine apa. Inlatura gustarile si deserturile cu multe calorii si inlocuieste-le cu fructe.
  • legume cu frunze verzi. Ne referim aici la: varza kale, salata verde, rucola sau spanac, etc. Adauga cate o salata de acest fel la fiecare masa si vei remarca diferenta in scurt timp. Poti pune si putin dressing facut din mustar si otet, iti vor placea cu siguranta aceste salate.

Alimente care ard grasimea abdominala – mancarea vegetariana este mai eficienta?

  • mai putine lactate. Se pare ca doar cele cu continut redus de grasimi pot ajuta. Nu este bine sa mananci prea multe in aceasta perioada pentru a fi sigura ca va functiona procesul de slabire. In schimb poti opta pentru iaurturi din soia, minunate ca gustari plus ca au multe vitamine si minerale.
  • carne slaba/peste. Fac parte dintre acele alimente care ard grasimea abdominala, asa ca poti servi un gratar de pui la pranz sau un peste la cuptor seara. Nu uita sa adaugi salatele despre care vorbeam, de fiecare data!
  • cereale integrale/ paste integrale. Si cam orice aliment din seria celor integrale. Acestea nu vor crea aciditate, asa ca le poti servi in timpul dietei si nu numai. Ar fi bine sa te obisnuiesti sa consumi doar produse pe baza de cereale integrale. De asemenea, ovazul este indicat la micul dejun, alaturi de fructe de sezon, cateva nuci si putin lapte vegetal. Iti va placea acest mic dejun, cu siguranta!
  • mai multe leguminoase. Fasole, linte, mazare, conopida, broccoli, naut, varza, etc. Consuma-le mai des si chiar fara carne. Redu consumul de produse animale si te vei simti mult mai bine. Plus ca vei da jos burtica mult mai repede. Un studiu din SUA a mai aratat ca o dieta vegetariana de doar 6 luni te va ajuta sa scazi foarte mult in greutate. De asemenea, vor fi incurajate arderile grasimii abdominale, asa ca incearca si tu sa excluzi carnea cat mai des.

Asadar, daca vrei sa slabesti si sa fii mai sanatoasa iti recomandam sa mananci vegetarian macar 3 zile pe saptamana. Exista o gramada de retete vegetariene delicioase, asa ca ai de unde alege. Nu uita de miscare, apa, disciplina si incredere ca poti reusi. Da-ti voie sa ai silueta mult visata, dar tine minte ca este nevoie de putin efort din partea ta.

4.93/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *