Tinctura de tescovina: cum sa te feresti de cancer si alte maladii

Daca vrei ca organismul tau sa fie mai puternic si sa previi unele dintre cele mai periculoase boli, este momentul sa iei tinctura de tescovina, un adevarat miracol pentru sanatatea ta.

Poate ca nu stiai, dar aceasta tinctura contine o cantitate foarte mare de resveratrol, un antioxidant extrem de puternic, care se regaseste in coaja si samburii strugurilor inchisi la culoare. Aceasta este, de fapt, tescovina.

Cercetatorii din intreaga lume recomanda tinctura de tescovina, avand in vedere ca te poate ajuta in foarte multe situatii. Chiar si atunci cand boala s-a instalat. Resveratrolul este unul dintre acei antioxidanti pe care nu vrei sa-i eviti. In special ca poti pregati sau cumpara tinctura cu usurinta.

Asa ca efortul depus nu va fi unul prea mare. Te va ajuta sa previi procesul de imbatranire, regleaza colesterolul si imbunatateste vederea. Iar acestea sunt doar cateva dintre efectele tescovinei.

Asa ca este momentul sa aflam mai multe.

Tinctura de tescovina – de ce ar trebui sa o consumi

Pentru ca tii foarte mult la sanatatea ta si nu este deloc un efort prea mare. Desigur ca este greu sa procuram struguri rosii sau negri in fiecare zi. Si poate ca nici nu ai vrea sa mananci chiar zilnic aceste fructe. Tocmai de aceea tinctura de tescovina este minunata. Resveratrol se regaseste si in vinul rosu, dar, din nou, nu poti bea in fiecare zi. Nici nu ar fi sanatos, avand in vedere ca alcoolul poate dauna sanatatii. Asa ca efectele vinului rosu sunt diminuate daca se exagereaza consumul.

Ce efect are tinctura de tescovina ( si ce boli vindeca si/sau amelioreaza!):

– intareste sistemul imunitar ( care va avea putere sa atace celulele canceroase); ajuta bolnavii de cancer sa elimine celulele canceroase
– poate preveni bolile tumorale si cancerele
– protejeaza inima si sanatatea acesteia
– te scapa de colesterolul rau
– previne accidentele vasculare
– regleaza tensiunea arteriala
– imbunatateste calitatea sangelui, etc

Si multe altele, asa ca nu evita sa achizitionezi acest remediu unic. Chiar daca esti sanatoasa tot este indicat sa faci astfel de cure, din cand in cand.

 

Cum sa prepari tinctura de tescovina. In primul rand ai nevoie de:

 

– 20-30 grame de tescovina uscata
– 100 ml alcool alimentar

Desigur ca poti gasi tescovina in cadrul magazinelor naturiste, asa ca nu iti face griji.

Dupa ce vei procura aceasta pulbere, este necesar sa o pui intr-un borcan de sticla, peste care vei turna alcoolul. Vei inchide ermetic acest continut si vei lasa la macerat cel putin 10 zile. Se va agita continutul borcanului de cateva ori pe zi.

Dupa aceste zile, vei strecura compozitia si o vei lasa pentru inca 7 zile in frigider. La finalul acestora se mai strecoara inca o data si se pune in sticle mici de sticla.

Tinctura de tescovina se va lua inainte de fiecare masa. Sunt necesare aproximativ 25-30 de picaturi, care vor fi diluate cu putina apa. Este bine sa se faci cure de 3 saptamani, dupa care se va face o pauza, pentru 7 zile.

Intareste sistemul imunitar cu ajutorul unei substante miraculoase, vei ramane uimita de efectele sale. Desigur, de fiecare data cand ai posibilitatea, consuma struguri negri si rosii, preferabil de origine romana.

 

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *