Este ziua cuiva drag? Idei de surprize pentru sarbatoriti

Ai un sarbatorit in familie, la birou sau in cercul de prieteni? Cu siguranta, vrei sa-l surprinzi cu cele mai tari cadouri si cu momente inedite, pe care sa nu le uite prea curand.

Chiar daca fiecare persoana este diferita si este impresionata de lucruri la fel de diferite, exista cateva mici gesturi care functioneaza de fiecare data. Iata cum sa surprinzi un sarbatorit in cel mai placut mod, de ziua lui sau cu alta ocazie speciala!

Iti prezentam, in cele ce urmeaza, cateva idei de surprize care ii vor surprinde in mod placut, pe cei dragi. Si nu iti imagina ca este vorba despre ceva greu de „pus in scena”. Trebuie doar sa ai initiativa si sa fii putin creativa.

Idei de surprize – petrece surpriza sau ceva nou?
  1. Organizeaza o petrecere surpriza. O petrecere organizata in secret pentru sarbatorit este modalitatea ideala de a-i transmite acestuia cat de mult este pretuit de catre cei dragi. Nu ai nevoie de o logistica foarte complicata, ci doar de cercul restrans de prieteni ai protagonistului si un loc in care sa va puteti aduna cu totii.

Poti decora un apartament sau un local preferat al sarbatoritului, cu ghirlande, baloane si alte decoratiuni tematice, cu numele sau cu varsta lui. Gaseste un motiv bun pentru care trebuie sa fie acolo la o anumita ora, apoi surprindeti-l cu totii prin prezenta voastra si o petrecere pe cinste pusa la cale in numele sau.

  1. Surprinde-l cu o activitate pe care a vrut mereu sa o incerce. Fara indoiala, prietenul tau sarbatorit ti-a povestit macar despre un lucru pe care a vrut sa-l incerce dintotdeauna, insa nu a avut oportunitatea, timpul, energia sau alte resurse necesare.

Poate ca e vorba despre skydiving, surf, conducerea unei masini de curse, o zi la karting, un curs de gatit sau o lectie de dans. Orice ar fi, daca vrei sa il surprinzi cu adevarat, rezerva o experienta pentru ziua lui si mergeti impreuna sa traiti momentul respectiv. Iar daca este vorba despre un curs sau o lectie, ofera-i un voucher cadou. Cu siguranta, fericirea va fi maxima!

Idei de surprize. O calatorie cadou, cea mai buna idee!
  1. O calatorie surpriza. Farmecul surprizelor este ca acestea scot sarbatoritul din zona de confort, generand atat entuziasm, cat si adrenalina, dar si o poveste pe cinste, demna de spus mai departe.

In cazul in care sarbatoritul isi aniverseaza ziua in weekend sau are un program suficient de flexibil, il poti surprinde cu o calatorie neasteptata. Poti organiza un city break cu grupul restrans sau in cuplu, sau chiar o scurta drumetie la munte sau o zi de distractie la mare. Orice functioneaza cel mai bine in situatia data!

  1. O zi de rasfat suprem. Daca sarbatoritul are un stil de viata activ si, in ultima vreme, a spus de mai multe ori ca are nevoie de relaxare si de odihna, surprinde-l cu un voucher cadou pentru o zi intreaga petrecuta la spa, la masaj, la tratamente faciale si corporale sau la o piscina. Este o surpriza incantatoare, de care oricine s-ar bucura enorm si de-abia ar astepta sa isi primeasca tratamentul regesc!

Acestea fiind spuse, daca ai in plan sa suprinzi o persoana la care tii, alege una dintre variantele de mai sus, in functie de personalitatea si interesele sarbatoritului tau. Acesta va aprecia gestul special si se va simti extraordinar!

…mai multe idei perfecte de surprize pe mediafax >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *