Semne ca iti cade prea mult par. Ce spun stilistii?

Care sunt acele semne ca iti cade prea mult par? Iata parerile stilistilor, care spun ca mai mult de 100 de fire de par pe zi nu ar trebui sa pierdem. De fapt, intre 50 si 100 de fire de par pierdute pe zi este normal. Ce depaseste poate fi un semn ca ceva nu este in regula. Atunci cand observi smocuri de par la tot pasul, s-ar putea sa fie nevoie sa fii mai atenta la acest aspect.

Care sunt acele semne ca iti cade prea mult par? Astazi iti vom detalia mai multe despre acest lucru si vei intelege ce se petrece. Este necesar sa intelegi cum se comporta parul tau si ce „semne” iti trimite, dincolo de aparente.

Semne ca iti cade prea mult par – ce trebuie sa intelegi?

Specialistii declara ca este foarte important sa fim atente la textura parului pentru a intelege mai bine ce se petrece. De exemplu, parul ondulat sau cret se comporta diferit. Acele fire de par cazute nu dispar imediat din cauza texturii. Asa ca acele femei vor avea un soc cand se spala pe cap si vad foarte mult par pierdut. Pot fi chiar 300 sau 500 de fire cazute.

In realitate, acela cazuse de cateva zile dar nu s-a putut desprinde, asa ca nu il puteau vedea pe haine, perna, etc. Femeile care au parul drept in schimb, pot observa imediat firele cazute.

De asemenea, este important sa te piepteni foarte bine dimineata pentru a elimina firele, dar fara sa exagerezi, pentru a nu afecta in vreun fel podoaba capilara.

Poti sa faci si un mic test. Atunci cand ai parul uscat, trage usor de o mica sectiune a parului, cam de pe la jumatate. Daca iti cad mai mult de 2 -3 fire s-ar putea sa fie ceva in neregula. Ar fi bine chiar sa vorbesti cu un specialist in acest caz.

Semne ca iti cade prea mult par. Ce textura are parul tau?

Stilistii mai ne atrag atentia asupra unui aspect important. Atunci cand parul care iti cade are o textura moale, fragila, s-ar putea sa pierzi mai mult par decat este normal. Tocmai de aceea este bine sa vorbesti cu un specialist pentru a-ti oferi un tratament, daca acesta este cazul.

Atentie! Daca esti genul care nu isi ingrijeste parul zilnic, adica nu il periezi, piepteni, etc s-ar putea sa ti se para ca iti pierzi foarte mult par la dus. Asa ca nu uita sa periezi zilnic, eventual foloseste si un ulei de par pentru a-l descurca mai usor.

Asa ca trateaza parul cu mai multa delicatete si atentie pentru a avea o podoaba capilara demna de admiratie.

De ce iti cade parul la schimbarea sezonului – ingrijirea acestuia

In aceasta perioada asigura-te ca te piepteni foarte des, pentru a elimina cat mai repede acele fire de par care au cazut. De asemenea, foloseste masti naturale pentru par.

De exemplu, o masca cu ulei de masline si putin ulei de ricin face minuni. Aplica aceasta masca cu 30 de minute (cel putin) inainte de a spala parul. Vei observa ca acesta va deveni mai puternic, hidratat, dar totusi matasos. Firul de par va fi mai rezistent, asa ca merita sa incerci uleiul de masline, in acest sens…mai multe despre par si sezon >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *