Cum sa iti sustii copilul, in procesul de invatare?

Cum sa iti sustii copilul, in procesul de invatare? De astazi incolo iti va fi mult mai usor, in special ca te vei bucura de lucrarile specializate, oferite de expertii de la Rentrop & Straton.

Concret, Black Friday a sosit, asa ca este momentul sa profiti de cele mai bune preturi, la zeci de lucrari exceptionale! Vorbim despre REDUCERI de pana la 85% la zeci de carti educationale, ideal pentru copiii tai.

La ce ne referim mai exact? Vezi mai jos oferta imbatabila si nu uita ca TRANSPORTUL este GRATUIT.

Cum sa iti sustii copilul, in procesul de invatare?

Clasele V-VIII. Reguli de punctuatie si ortografie pentru elevi si nu numai + Memorator gramatica

Ghidul iti explica pas cu pas semnele de punctuatie:

  • cratima * doua puncte * ghilimelele * linia de dialog * paranteza * punctul * punctul si virgula * punctele de suspensie * semnul exclamarii * semnul intrebarii * virgula. Fiecare capitol este insotit atat de exercitii, cat si de solutii pentru insusirea corecta a regulilor.

Memoratorul de Gramatica defineste notiunile; clarifica; fixeaza; exemplifica; explica utilizarea corecta a acestora.De la morfologie la sintaxa, pe toate le gasesti explicate si exemplificate in Memoratorul de Gramatica!

Comanda pachetul pentru pregatirea copilului tau, REDUCERE DE 85% AICI >>>

Clasa a II-a. Teste distractive de Limba romana si Matematica + Dictionar 1001 cuvinte si constructii gresite in limba romana

  1. Lucrarea ‘Teste distractive Limba romana si Matematica pentru clasa a II-a’ ii ofera copilului posibilitatea sa exerseze si sa recapituleze cunostintele dobandite in clasa, fixandu-si deprinderile de a scrie si de a citi sau de a rezolva probleme usoare de matematica.
  2. ‘Dictionarul 1001 cuvinte si constructii gresite in limba romana’ ajuta acum copilul sa gaseasca raspunsuri punctuale privind scrierea sau vorbirea corecta.

Oferiti-i copilului dvs. materialele necesare pentru un calificativ maxim la scoala, REDUCERE DE 85% AICI >>>

CLASELE 0-IV. Culegere pentru invatarea limbii engleze – Fise de lucru

Fisele din biblioraftul Culegere pentru invatarea limbii engleze – Fise de lucru practice – Clasele 0-IV concentreaza toata informatia continuta intr-un ghid complet de invatare a limbii engleze. Fisele extrag esentialul, cu reguli si exceptii, si il prezinta intr-o forma distractiva, foarte usor de retinut, cu formulari sugestive extrase din comunicarea cotidiana a vorbitorilor nativi de engleza.

Prin parcurgerea acestor fise, copilul tau va acumula cunostinte bogate de limba engleza. Fara tocit, fara repetat permanent si fara invatat pe dinafara, doar rezolvare de exercitii!

Comanda chiar acum lucrarea, REDUCERE DE 40% AICI >>>

CLASA A VIII-A. Evaluare Nationala. Teste rezolvate de matematica

Ofera acum copilului tau posibilitatea de a-si dezvolta si antrena aptitudinile de tip PISA in rezolvarea problemelor de matematica! Culegerea aduce cu sine:

  • 504 exercitii de diverse facturi si grade de dificultate care asigura un antrenament complet;
    subiecte elaborate de profesori specialisti, experimentati in problematica elevilor de clasa a VIII-a
  • rezolvari explicate pe larg (pentru ca elevul sa inteleaga, sa fixeze si sa exerseze notiunile pe care nu le stapaneste).

Comanda acum Culegerea de teste rezolvate la matematica pentru clasa a VIII-a, REDUCERE DE 30% si multe alte oferte AICI >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *