Dieta de 3 ore. Te-ai fi asteptat sa fie atat de simplu?!

Poate nu stiai, dar dieta de 3 ore este unul dintre cele mai in voga regimuri, asa ca vei ramane surprinsa cand vei afla ca trebuie doar sa respecti cateva reguli simple.

Dupa cum stii, exista nenumarate diete minune, care iti promit marea cu sarea si nici nu prea mai stii ce sa alegi din aceasta multitudine…Tocmai de aceea astazi dorim sa iti prezentam un regim de slabire simplist, unde conditia de baza este sa mananci din 3 in 3 ore.

Doar de aceea se numeste dieta de 3 ore! Speram ca nu te asteptai sa slabesti in doar 3 ceasuri. Dar nu iti face probleme, aceasta dieta este mai usoara decat ai crede. Este conceputa de antrenorul american de fitness Jorge Cruise, o autoritate in acest domeniu.

Ceea ce este interesant in acest regim este faptul ca iti vei stimula intr-un mod productiv metabolismul, asa ca vei arde cu succes grasimile acumulate. Iar vestile bune nu se opresc aici. In afara de mesele principale, vei mai avea parte si de vreo 2 gustari. Asa ca dieta va fi mai accesibila in comparatie cu altele.

 

Dieta de 3 ore – ce trebuie sa faci efectiv

O conditie importanta pe care ar trebui sa o respecti este legata de numarul de calorii. In sensul ca o masa nu ar trebuie sa depaseasca 400 de calorii, daca vrei sa vezi rezultate rapid. Si este normal sa fie asa, daca nu vei scadea numarul de calorii consumate in general va fi greu sa pierzi in greutate.

Bea apa pe stomacul gol si asteapta macar 30 de minute pana sa mananci. Referitor la cina, nu manca cu 3-4 ore inainte sa te culci. Este necesar ca digestia sa se faca pana vei adormi, altfel intregul proces va fi ingreunat.

Dieta de 3 ore nu impune reguli stricte, ci doar cele de bun-simt. Adica, fara fast-food, mancare procesata, sucuri carbogazoase, dulciuri. Incearca sa le eviti cat mai mult. Adopta o dieta sanatoasa, bazata pe fructe si legume. Nucile sunt de asemenea recomandate.

Scoate pastele si faina alba. Daca vrei paste, alege-le pe cele integrale, sunt la fel de bune. Pregateste o reteta de paste cu legume chiar la tine acasa si bucura-te de un pranz sanatos. Mai sunt recomandate: salatele cu somon sau pui ( crescut la curte, preferabil), supele creme, legumele si puiul la cuptor, etc. Nu suna rau, nu-i asa?

UITA de produsele de patiserie! Chiar nu ai nevoie de ele, incearca sa te dezveti de acest obicei. Aceasta dieta este mai mult decat sanatoasa, fiind recomandata chiar si diabeticilor.

Asadar, atunci cand optezi pentru dieta de 3 ore nu uita sa aproximezi caloriile consumate si…sa mananci o data la 3 ore! Da, ai voie doua gustari. Iti recomandam sa optezi pentru un smoothie din fructe sau o mana de caju, nesarat si neprajit.

 

Iata un meniu pentru o zi, cand tii dieta de 3 ore:

Mic dejun – omleta cu o salata de cruditati si un pahar de suc de portocale natural
Gustare – o mana de migdale sau caju
Pranz – supa crema de legume si o salata de cruditati cu somon ( sau ton)
Gustare – smoothie de fructe de padure cu banana
Cina – o portie de 200 de grame de pui la cuptor cu legume inabusite

Un lucru este clar: nu vei face foamea! Asa ca ar fi recomandat sa urmezi acest regim pret de 2 saptamani si vei vedea cum vei scapa de vreo 5 kilograme.

Dieta de 3 ore – nu uita de sport

Desigur ca este foarte important sa faci miscare in aceasta perioada. Mergi cat mai mult pe jos si fa o ora de exercitii cardio, macar de 3 ori pe saptamana.

Vei vedea ca atat timp cat vei respecta aceste reguli relativ simple vei slabi intr-un mod armonios si chiar te vei simti mai bine. Tine minte ca o nutritie buna iti va influenta si starea de spirit. Succes!

 

4.64/5 (33)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *