Piperul Cayenne – unul dintre cele mai puternice condimente!

Despre piperul cayenne cu siguranta ai mai auzit vorbindu-se, in special ca exista diete de slabire care il au la baza. Acest condiment unic si-a demonstrat eficacitatea din mai multe puncte de vedere.

Asadar, haide sa aflam impreuna de ce piperul cayenne nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia zilnica. In special daca iti place mancarea picanta. Ne poate ajuta in afectiuni stomacale, diaree sau senzatia de balonare. In acelasi timp ajuta si la eliminarea senzatiei de gripa din organism, potoleste tusea, etc.

Te scapa de migrene si dureri de cap si accelereaza procesul de ardere a grasimilor. Iar toate acestea sunt conferite de un singur condiment.

Piperul cayenne. Pentru o mancare putin mai condimentata…

Alege acest tip de piper mai des, pentru ca este superior celui traditional. Se poate regasi cu usurinta la magazine naturiste si plafare, asa ca achizitionarea acestuia nu va fi o problema. Cauta retete de supe, sosuri si tocanite care contin acest ingredient, iti vor placea mai mult ca sigur.

Apropo, piperul Cayenne are proprietati remarcabile detoxifiante, asa ca utilizeaza-l si in aceste cazuri. Poti realiza un ceai din piper cayenne, alaturi de putin suc de lamaie si miere. Vei remarca faptul ca acesta te va incalzi foarte tare, semn ca procesul de eliminare a toxinelor a inceput. Acest piper ajuta la stimularea sistemului circulator si digestiv, asa ca bea din cand in cand un astfel de ceai, te va ajuta sa elimini cu succes nedoritele toxine.

Daca ai probleme severe cu stomacul, cum ar fi ulcerul sau gastrita, tine minte ca piperul cayenne te poate ajuta si in aceasta situatie. Ceaiurile care-l contin sunt recomandate, fiind printre cele mai eficiente optiuni care-l contin.

Piperul cayenne – scapa de raceala si gripa…in mod natural!

O cana de ceai cu acest piper te va ajuta sa te superincalzesti si sa elimini boala din corp. De asemenea, ajuta la eliminarea mucusului, conferind o stare de spirit mai energica.

Reduce durerile de cap si migrenele, iar studiile arata ca poate fi la fel de eficace ca un medicament. Elimina toxinele care duc la astfel de dureri neplacute si te ajuta sa te simti din nou in forma.

Digestia va fi imbunatatita, senzatia de balonare va disparea, la fel si constipatia, iar eliminarea reziduurilor nu va mai fi o problema. Creste rata metabolica, asa ca tesutul adipos va fi ars cu succes.

Crede-ne pe cuvant, este momentul sa introduci piperul Cayenne in viata ta!

Cum se tine dieta cu piper Cayenne?

Acest regim nu presupune un efort foarte mare. Practic, se va consuma un preparat care are efecte uimitoare atunci cand vine vorba de slabit.

Aceasta dieta a fost adusa in vizorul publicului inca din 1940, cand Stanley Burroughs o utiliza pentru tratarea ulcerului gastric. Ulterior, a devenit un regim de slabire.

Asadar, se va prepara o bautura compusa din: 3 litri de apa, 250 ml suc de lamaie, 250 ml suc de artar si o lingurita de piper Cayenne…mai multe despre aceasta dieta aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *