Vindecarea prin tehnici de respiratie chinezesti

Vindecarea prin tehnici de respiratie chinezesti s-ar putea sa fie raspunsul la ceea ce cautai. Cum ar fi daca tot ce ai avea de facut ar fi sa aduci mici imbunatatiri in ceva ce faci de mai mult de 100 de milioane de ori in timpul vietii tale?

Toata lumea respira, dar adevarul este ca foarte putini dintre noi o fac corect. Ultima data cand ai respirat in mod corespunzator a fost, probabil, la nastere. Si, o data ajuns la maturitate, incapacitatea de a respira corect a dus la compromiterea sanatatii fizice, emotionale si mentale. Si da, chiar si la scaderea performantelor sexuale.

Aceste tehnici de respiratie nu numai ca pot preveni anumite boli, ci le pot si vindeca!

Toate secretele sale au fost dezvaluite pentru tine in CD-ul Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti >>>

Vindecarea prin tehnici de respiratie chinezesti – ce trebuie sa stii?

Fiecare lectie Ki-Kou incepe cu o simpla incalzire denumita Chi-Shi. Aici vei afla secretele modului de a respira corect in timp ce iti calmezi mintea. Intr-o pozitie confortabila, in timp ce stai asezat iti misti usor mainile si picioarele. Apoi vei descoperi cum sa apesi usor sau sa masezi punctele de presiune pentru a obtine rezultatele dorite.

Vei avea capacitatea de a te trata de raceli, virusi, ulcere, boli de inima, artrita si neplacerile de la menopauza, pur si simplu prin respiratie.

Tehnicile de respiratie joaca acum un rol enorm in medicina de azi. Si a gasi sceptici este cu siguranta din ce in ce mai dificil, in special datorita numeroaselor cercetari si dovezi, confirmate de reviste medicale importante din intreaga lume.

Vindecarea prin tehnici de respiratie chinezesti – scapa de depresie

Doua dintre cele mai comune boli din sfera psihica sunt anxietatea si depresia. Si respiratia este modul cel mai rapid si mai eficient pentru a-ti proteja sanatatea psihica si emotionala – in doar cateva minute!

In astfel de situatii, ai doua optiuni:

Poti lua medicamente anti-depresive, care pot provoca dureri de cap, cresterea anxietatii, greata, disfunctii sexuale, tulburari de memorie si pot da dependenta.

Sau…
Poti invata doua tehnici de respiratie usor de urmat, care, combinate cu miscari ritmice ale bratelor si picioarelor, te pot ajuta sa inlaturi oboseala si incarcatura emotionala.

Invata cum combinarea unor miscari usoare si ritmice cu tehnicile de respiratie adecvate te poate ajuta sa iti iei la revedere de la anxietate si insomnie pentru totdeauna, mai multe detalii aici >>>

Topeste stresul din corpul tau care poate fi responsabil de numeroase boli, combinand tehnici de respiratie sanatoasa cu miscari usoare de stretching.

Vindecarea prin tehnici de respiratie chinezesti – ti-ai fi imaginat?

Nu mai trebuie sa te ingrijoreze cataracta. Totul se datoreaza acestor tehnici usor de urmat de respiratie si masaj, precum si apasarii unui punct de presiune aflat intre sprancene, deasupra nasului

Elimina Hipertensiunea arteriala, precum si riscul de scadere accentuata a tensiunii arteriale prin simpla respiratie profunda in timpul masarii punctului de presiune „Ki-Kai”
Spune la revedere obezitatii, fara afectarea poftei de mancare si obtine un abdomen mai ferm, folosind tehnici de respiratie si masand usor doua puncte de presiune secrete
Trateaza sau chiar inlatura diabetul zaharat – uimitor, cu miscari blande de balansare si cateva tehnici simple de respiratie

Aceste tehnici stravechi au fost folosite si dovedite de-a lungul a mii de ani. Acum poti si tu avea acces la aceste metode secrete.

Imagineaza-ti…
Nu trebuie sa iei vitamine sau suplimente
Nu trebuie sa utilizezi medicamente de sinteza
Nu exista cantari, mantre sau rugaciuni pe care sa trebuiasca sa le memorezi si sa le repeti zilnic
Nu trebuie sa dai banii pe esente, uleiuri, sau plante aromatice
Nu exista ace de acupunctura si nu trebuie sa induri manipulari dureroase ale corpului
Nu trebuie sa mergi la spa-uri, clinici sau terapeuti
Nu trebuie sa efectuezi exercitii dificile si obositoare
Nu exista diete confuze de urmat

Inca te mai intrebi cum functioneaza Ki-Kou?

Permite-mi sa iti spun mai mult… Ki-Kou te invata cum sa iti relaxezi mintea si corpul. Pe masura ce te relaxezi, simti cum devii din ce in ce mai calm…descopera totul ACUM >>>

4.4/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *