Cum sa inversezi albirea parului?

Albirea parului este un proces de care nu prea putem scapa, din pacate, dar ar trebui sa urmam anumite sfaturi. De ce? Pentru ca este singura modalitate prin care putem amana sau chiar inversa incaruntirea prematura.

Stim ca este obositor sa te tot vopsesti si sa ascunzi nesuferitele fire albe. In special cand esti tanara si parca nu ai vrea ca albirea parului sa se produca atat de repede.

Este firesc sa fie asa, dar cum putem amana aparitia acestor fire albe? Ce putem face pentru ca lucrurile sa functioneze in favoarea noastra? Despre toate acestea vom discuta astazi, cand vei afla cum poti corecta anumite aspecte la care nu te-ai fi asteptat.

Albirea parului – stres si iarasi stres…

Stresul este unul dintre factorii cei mai importanti, in procesul de albire. De ce? Pentru ca o stare de agitatie continua poate duce la imbatranirea prematura. Iar firele albe sunt doar o consecinta a imbatranirii. Evident ca atunci cand lasi stresul sa te acapareze, acesta ar putea afecta si alte aspecte importante, cum ar fi sanatatea.

Martin Picard, medic la Universitatea Columbia din SUA, a ajuns la concluzia ca eliminarea stresului poate duce chiar la inversarea firelor albe. Pur si simplu parul va incepe sa creasca din nou in culoarea sa naturala, odata ce acest factor determinant este eliminat.

„Incepem sa intelegem tot mai bine procesele ce au loc in cadrul organismului uman. Se pare ca imbatranirea nu este neaparat liniara. Este posibil, in anumite cazuri sa punem „pe pauza” imbatranirea sau chiar sa inversam anumite procese”, declara medicul Picard.

Parul este puternic influentat de stresul existent in viata noastra, asa ca nu uita acest aspect data viitoare cand vei vrea sa dai curs gandurilor negative.

Albirea parului poate fi inversata…daca mergi in vacanta!

Desigur ca activitatile placute pot ajuta enorm in astfel de situatii, observa specialistii de la Columbia. De exemplu, intr-un alt studiu la care au participat 14 persoane s-a remarcat faptul ca activitatile fericite intineresc. Astfel ca 2 dintre participanti au remarcat ca o parte a parului si-a recapatat culoarea, dupa o vacanta lunga si satisfacatoare.

Nu exista nicio garantie ca albirea parului ar putea fi inversata in aceste situatii, dar merita incercat. Ce ar fi sa te bucuri de mai mult timp liber, mai multe momente frumoase si mai multe vacante fericite?

Invata sa te bucuri mai mult de viata si s-ar putea sa incepi sa arati mai tanara ca oricand, succes!

Cum poti scapa de firele albe de par – secretul este uleiul de cocos?!

Asa cum iti spuneam mai devreme, uleiul de cocos face minuni si pentru par. Si nu doar in ceea ce priveste firele albe, ci si pentru hidratarea podoabei capilare. De asemenea hraneste pielea in profunzime si este mai bun decat o crema hidratanta.

Pentru a obtine tratamentul pentru indepartarea firelor albe ai nevoie de:

– 3 lingurite de ulei de cocos

– 3 lingurite de ulei de salvie…vezi mai multe despre aceste metode naturiste de eliminare a firelor albe >>>

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *