Cum poti scapa de firele albe de par, in mod naturist

Daca te intrebi cum poti scapa de firele albe de par, vei ramane surprinsa sa afli ca exista si remedii naturale pentru acoperirea acestora, la care nici nu te-ai fi gandit. Si nu este vorba doar despre frunzele de nuc, pe care le foloseau si bunicile noastre, pentru a scapa de nesuferitele fire albe.

Astazi vom descoperi cateva leacuri pe baza de ulei de cocos si ulei de salvie. Vei ramane uimita sa descoperi ca acest remediu face furori de ceva timp, asa ca trebuia sa-l descoperi si tu.

Cum poti scapa de firele albe de par, in mod naturist? Secretul sta in anumite alimente, pe care le poti procura chiar tu de la plafar, de preferinta. Nu doar tratamentele cosmetice scumpe pot face minuni, ci si ingredientele pe care le gasim in gospodarie.

Iar site-urile din strainatate spun ca acest remediu are efecte pe termen lung. Asa ca haide sa aflam despre ce este vorba.

Cum poti scapa de firele albe de par – secretul este uleiul de cocos?!

Asa cum iti spuneam mai devreme, uleiul de cocos face minuni si pentru par. Si nu doar in ceea ce priveste firele albe, ci si pentru hidratarea podoabei capilare. De asemenea hraneste pielea in profunzime si este mai bun decat o crema hidratanta.

Pentru a obtine tratamentul pentru indepartarea firelor albe ai nevoie de:

– 3 lingurite de ulei de cocos
– 3 lingurite de ulei de salvie

Pentru inceput, pune aceste cantitati intr-o craticioara si incalzeste-le, la foc mic. Atunci cand acestea se vor omogeniza, inseamna ca poti folosi amestecul.

Cum poti scapa de firele albe de par – vei procesa in urmatorul fel:

Vei uda usor parul, chiar inainte de culcare. Apoi ve aplica aceasta solutie de la radacina spre varf si vei acoperi parul cu o punga sau o folie de plastic. Atentie! Trebuie sa stai cu aceasta masca peste noapte, sunt necesare mai multe ore pentru a fi sigura ca isi face efectul.

IMPORTANT!
Pentru a fi sigura ca acest remediu chiar functioneaza, va fi nevoie sa fii consecventa. Daca vrei sa vezi rezultate, asigura-te ca vei aplica masca de par macar o data pe saptama, timp de o luna.

Vei remarca faptul ca firele de par albe vor incepe sa se inchida de la sine, fiind mai apropiate de nuanta parului tau.

Cum poti scapa de firele albe de par – nu uita ca uleiul de cocos are nenumarate efecte benefice!

Si sa nu crezi ca vei scapa doar de firele de par albe, in acest fel. Uleiul de cocos iti va catifela pielea, va preveni aparitia ridurilor si te va scapa de matreata.

De asemenea, contribuie la incetinirea procesului de imbatranire si de deteriorare a firelor de par. Alege un ulei de cocos ecologic, poti gasi la plafar. Este mai costisitor, dar merita. Oricum vei iesi mult mai ieftin, avand in vedere ca acest ulei nu este deloc scump, in comparatie cu produsele cosmetice. Succes!

 

4.73/5 (26)

Va rugam sa evaluati acest articol

2 comentarii la „Cum poti scapa de firele albe de par, in mod naturist

  • 6 martie 2018 la 9:21
    Permalink

    As fi foarte incintata sa fie asa sa nu mai folosesc vopsea.

    Răspunde
  • 5 martie 2018 la 18:55
    Permalink

    Este foarte interesant! O sa-l recomand fiicelor mele!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *