Sfaturi pentru o inima sanatoasa – iata sucul minune!

Daca si tu vrei sa fii in forma, atunci aceste sfaturi pentru o inima sanatoasa te vor ajuta enorm. Nu este simplu sa ai grija de tine, in special in ziua de astazi.

Tentatiile culinare sunt la tot pasul, oamenii au devenit sedentari si parca un serial merge mai bine decat o jumatate de ora de sport…Suna cunoscut? Stii probabil la ce ne referim, asa ca nu este niciun secret faptul ca nu ne punem pe primul loc. Cel putin nu atunci cand vorbim despre grija fata de noi.

Aceste sfaturi pentru o inima sanatoasa te vor sustine din plin, in special ca vei gasi un suc „minune”, care te va ajuta in orice situatie. Da, sucurile de fructe pot avea acest efect miraculos, odata ce sunt consumate cu regularitate.

Sfaturi pentru o inima sanatoasa – suc de rodie?!

Da, ai citit bine, iar oamenii de stiinta sunt de partea ta. Rodia are atatea efecte uimitare incat proprietatile sale benefice asupra inimii au fost recunoscute. Si nu doar atat, sucul de rodie te va ajuta sa ai o piele mai luminoasa si tanara, incetinind procesul imbatranirii.

O echipa de cercetatori din Mexic a descoperit recent ca sucul de rodie sustine un trup armonios si un colesterol bun. Acestea sunt punctele de plecare cele mai importante. Este vital sa ai o greutate optima si sa nu mananci grasimi in exces. In acest mod vei preveni bolile cardiovasculare, observa specialistii citati de eatthis.com.

Sucul de rodie, alaturi de o dieta optima va preveni si inflamatiile, tensiunea arteriala marita si obezitatea. Bineinteles ca asta nu inseamna ca poti manca ce vrei cat este ziua de lunga! Evita fast-food-ul, mancarurile procesate, carnea, sucurile carbogazoase, fainoasele si sarea in exces.

Doar aceste simple actiuni scad cu pana la 20% riscurile de a avea o boala de inima.

Sfaturi pentru o inima sanatoasa. Ce trebuie sa stii despre acest fruct minune?

Ca rodia ajuta in nenumarate cazuri, stii deja. Abunda in vitamina C, fibre si nutrienti, fiind excelenta si in dietele de slabire. Proprietatile sale antioxidante sunt demne de luat in seama, asa ca nu uita acest aspect esential si consuma mai des deliciosul fruct.

Sucul de rodie are un efect benefic asupra sistemului cardiac, vascular, reduce inflamatiile din corp si te pazeste de temutul cancer.

Sucul de rodie aduce nenumarate beneficii pentru femei. Are grija si de circulatia sangelui si…o veste buna pentru viitoarele mamici: ajuta la dezvoltarea buna a fatului.

Sucul de rodie – cum il prepari?

Cel mai bine il pregatesti chiar tu, la tine acasa. Asa vei sti exact ce contine si vei beneficia de toate vitaminele si mineralele continute de rodii. Ai nevoie de 2 rodii rosii, acelea sunt bine coapte, iar dupa ce vei reusi sa le decojesti, pune-le in storcatorul de fructe.

ATENTIE! Iti recomandam sa folosesti juicerul, nu blenderul, pentru a fi sigura ca beneficiezi de tot ce are mai bun rodia. Sucul de rodie este mai eficient decat smoothie-ul cu rodii…cum pregatesti sucul de rodie >>>

5/5 (10)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *