Arta de a trai bine – aceasta tara te va surprinde!

Daca si tu vrei sa te delectezi cu o lectura savuroasa, arta de a trai bine s-ar putea sa fie cea mai buna alegere. Pentru ca vorbim despre o carte minunata.

Cartile de calatorii au un farmec aparte. Iti permit sa „calatoresti” si tu, sa cunosti locuri si culturi noi, sa te bucuri de frumusetile acestei lumi. Si toate acestea intr-o scurta evadare binevenita la sfarsitul unei zile obositoare de munca. Este o evadare perfect posibila, cu o conditie insa: ca scriitorul/povestitorul sa aiba talentul de a te lua si pe tine in calatoria lui, detalii aici >>>

Autorul, Dan Manusaride, un publicist cu mare experienta si un povestitor innascut, reuseste aici un tur de forta. Imbina intr-un mod savuros descrieri pitoresti, date istorice (vitale pentru o cultura generala solida), aspecte inedite, dar si intamplari hazlii pline de culoare – totul intr-un dozaj excelent.

Arta de a trai bine „curge” de la sine

Cartea lui Dan Manusaride „curge” pur si simplu, te prinde imediat si te trezesti ca ai ajuns fara sa iti dai seama la un nou capitol. Vei fi purtat pas cu pas prin intreaga Franta – din Le Havre pana in Corsica, trecand prin Paris, Rennes, Nantes, Lyon, Bordeaux, Marseille, Monaco etc. Citesti aceasta carte si capeti un sentiment incredibil ca esti si tu acolo. Te bucuri efectiv de imensitatea bogatiilor de toate felurile pe care aceasta tara minunata le are de oferit.

Extrase din carte:

De ce bogatii lumii prefera Monaco

«Marii afaceristi spun ca e greu sa gasesti un alt stat, in afara de Monaco, pentru a-ti tine banii feriti de Fisc si, in plus, sa te poti urca in masina si sa fii in doua-trei ore la Paris sau la Roma. Aici scapi si de cersetori, si de oamenii strazii, hoti sau talhari la drumul mare, sistemele de securitate sunt aproape perfecte, camerele de luat vederi sunt peste tot. In caz de necesitate, intregul principat poate fi inchis in numai cateva minute.»

Monte Carlo si Catedrala Iadului, mai multe poti citi aici >>>

«Monte Carlo este cunoscut si isi datoreaza faima si banii cunoscutului cazinou, o fascinanta piesa a kitsch-ului lumii vechi, denumita si „Catedrala Iadului”, cu referire la averile uriase pierdute la mesele de joc de aici. Pe langa salonul principal in care gasim mesele de ruleta americana si blackjack, exista si vestitele saloane private (deschise dupa ora 4 dupa-amiaza), unde nu exista reguli si limite de pariere.»

Franta, arta de a trai bine este o carte inedita de calatorii, cu informatii despre Franta adevarata, descrieri pitoresti si intamplari amuzante!

Descopera frumusetile, povestile zbuciumate si secretele Frantei! Comanda cartea chiar ACUM >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *