De ce sa folosesti apa micelara?

De ce sa folosesti apa micelara este una dintre intrebarile la care poate inca nu ti-ai raspuns. Asa ca astazi ne-am propus sa-ti prezentam un produs inovator si eficace. In special daca il cumperi de la un brand care comercializeaza produse ecologice, care nu dauneaza tenului.

Dupa cum stii, multi producatori au in gama lor produse care abunda in chimicale, asa ca nu este cazul sa insisti sa le folosesti. Mai ales ca pielea poate fi afectata in timp. Unul dintre cele mai comune efecte este imbatranirea prematura…Si probabil ca nu vrei ca ridurile sa apara inainte de vreme.

De ce sa folosesti apa micelara? Pentru ca formula sa este minunata, in special ca poate inlatura foarte bine impuritatile si praful. Si sigur iti doresti ca tenul tau sa fie curat, hidratat si luminos. Apa micelara are in compozitie micele, adica niste particule de ulei, care sunt foarte eficiente in procesul de curatare.

In esenta, apa micelara este o lotiune demachianta/tonica, care curata in profunzime machiajul, precum si impuritatile de tot felul, redand pielii frumusetea de altadata.

De ce sa folosesti apa micelara – cand ar trebui sa folosesti?

Avand in vedere ca poate fi si demachiant, solutie tonica si hidratanta, aceasta apa micelara poate fi folosita de orice femeie. Demachierea va fi mult mai simpla si mai eficienta. Iar pielea ta va ramane catifelata, curata si hidratata!

Asadar, acest produs nu este doar unul aparut pe piata pentru a impresiona, nicidecum. Dermatologii il recomanda si nici nu este de mirare. Uleiurile esentiale continute au capacitatea de a sterge tenul cat se poate de bine, fara a usca pielea. Plus ca este 3 in 1! Ce femeie nu isi doreste un singur produs in loc de 3?

Si mai avem o informatie pe care poate nu o stiai. Apa micelara nu este un produs nou. Aceasta era prezenta inca din timpuri stravechi. Oamenii observasera ca de multe ori apa este mult prea dura pentru piele, afectand-o. Asa ca au inceput sa adauge uleiuri esentiale, pentru a avea grija de piele.

De ce sa folosesti apa micelara?

  • este super usor de folosit, cumpara dischete demachiante, dar merge si fara :). Ideala in vacante sau cand nu vrei sa ai o suta de produse
  • nu lasa urme de ulei, asa cum fac alte demachiante
  • indeparteaza si machiajul rezistent la apa

De ce sa folosesti apa micelara – ATENTIE la aceste detalii

Exista si situatii cand apa micelara nu prea este recomandata. Ne referim aici la momentele cand folosesti un fond de ten cu efect de acoperire foarte mare, atunci s-ar putea sa se indeparteze mai greu. Asa ca poate apa micelara nu este cea mai buna solutie. La fel si pentru tusul rezistent la apa, acesta se indeparteaza greu oricum si cu demachiantele traditionale.

Acestea sunt singurele situatii cand nu recomandam apa micelara, desi s-ar putea sa faca fata, poti testa oricum.

Cand sa folosesti apa micelara? Atunci cand ai un ten uscat sau sensibil, in special. Va hidrata intens pielea, nu are in compozitie alcool si nu irita tenul, sub nicio forma.

Cel mai bine este sa folosesti dischete demachiante sau putina vata, pentru ca apa micelara sa poate absorbi cu succes murdaria.

Tenul gras – ce este de facut?

Asa cum am precizat si mai devreme, este important de inteles ca ai nevoie de o ingrijire speciala. Asadar, scopul va ramane un control mai bun al sebumului. Ai nevoie de o solutie de curatire pe baza de…ulei! Da, ai citit bine, tenul tau uleios are nevoie de asa ceva, in pofida aparentelor.

Are rolul de a curata exceptional praful acumulat si machiajul si distruge sebumul. Asa ca ar fi cazul sa cumperi unul…citeste ce poti face daca ai tenul gras, idei de produse naturiste AICI >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *