Cercurile negre de sub ochi – cum le combatem?

Cercurile negre de sub ochi pot fi un motiv de enervare pentru orice femeie. Cearcanele, ca despre acestea este vorba, pot aparea din nenumarate motive. Dar cum facem sa le evitam sau sa le prevenim? Poate ca nu este tocmai asa de simplu, dar cu siguranta exista metode pe care le poti pune in aplicare.

Asa ca astazi discutam despe cercurile negre de sub ochi si ce ar trebui sa schimbam pentru a nu a mai „beneficia” de ele. Pigmentarea sau o circulatie slaba la nivelul ochilor sunt doar 2 motive pentru care poti experimenta…cearcanele.

Evident ca un motiv plauzibil este si oboseala, iar atunci cand nu te odihnesti corespunzator s-ar putea sa te confrunti si cu acest aspect. Haide sa vedem ce putem face, in afara de achizitionarea unui fond de ten sau a unui anticearcan eficient.

Cercurile negre de sub ochi – de ce apar?

Pe langa motivele enumerate mai sus, trebuie sa mentionam ca mai exista si alte aspecte care pot duce la declansarea aparitiei acestora. Asa ca este imperios necesar sa dormi cel putin 7-8 ore in fiecare noapte. Nu lasa televizorul sau laptopul deschis langa tine si nici macar telefonul. Toate acestea emit radiatii care duc la imbatranirea prematura a tenului tau.

Inainte de culcare ar fi benefic sa fii foarte relaxata. Citeste, asculta o muzica linistitoare, fa o meditatie. Vei observa ca in acest mod vei adormi mult mai repede si mai profund. Ceea ce va duce la reducerea semnificativa a aparitiei cercurilor negre de sub ochi.

Stresul este al factor care duce la aparitia cearcanelor. De ce? Pentru ca atunci cand esti stresata organismul trimite o cantitate mai mare de sange spre organe, pentru a compensa. Tocmai de aceea s-ar putea ca tu sa arati palida si sa incepi sa ai si cearcane…Exact ce nu voiai! Stresul nu aduce nimic bun in viata noastra, asa ca ar trebui sa facem tot posibilul pentru a ne elibera de astfel de stari.

Bucura-te de viata si nu te enerva pentru orice fleac, nu vrei ca tenul tau sa imbatraneasca inainte de vreme!

Cercurile negre de sub ochi – atentie la alergii

Nu de alta, dar pot fi una dintre cauzele care genereaza cearcanele. Atunci cand suferi din pricina congestiilor nazale, poti sa fii sigura ca acestea vor afecta si venele delicate de sub nivelul ochilor. Tocmai de aceea s-ar putea ca ochii tai sa devina usor umflati. In timp, vor aparea si cercurile negre, asa ca nu neglija alergiile pentru ca pot avea nenumarate repercusiuni.

Ce sa faci pentru a preveni cercurile negre de sub ochi?

Asigura-te ca dieta ta este bogata in fier. Mananca mai des verzituri, salate, spanac, sardine, ton. De asemenea, ia-ti si doza de vitamina K. Vorbim despre soia, prune, kiwi, avocado, ulei de masline. Vitamina C joaca la randul sau un rol important. Nu uita sa mananci citrice, ananas, catina, zmeura si orice alt tip de fructe de padure.

Evident ca o dieta bazata pe fructe si legume crude si mai putine alimente procesate si carne va duce la un ten mai sanatos. Asa ca fii atenta la ce mananci, are o importanta mai mare decat ti-ai fi imaginat.

Cum actioneaza masca faciala cu pietre de jad? Ce avantaje majore iti ofera?

Evident, elementul activ al acestei masti il constituie jadul. Aceasta piatra semipretioasa este cunoscuta de mii de ani pentru calitatile sale curative si pentru efectele ei benefice in ceea ce priveste sanatatea, longevitatea, fertilitatea, linistea sufleteasca, pacea interioara, echilibrul si armonia. Chiar si culoarea ei (verde) este tamaduitoare.

Jadul absoarbe energiile negative…citeste mai multe despre masca faciala >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *