Masca faciala cu pietre de jad – scapa de cearcane si riduri!

Daca si tu te-ai saturat de cearcane, ochi umflati si riduri tip laba-gastii ar fi cazul sa incerci masca faciala cu pietre de jad. Poate ca inca nu stii despre ce este vorba, dar cu siguranta ar fi momentul sa afli. E un sentiment incredibil sa te uiti in oglinda si sa vezi ca fata ta a intinerit de la o zi la alta.

Si da, poate fi posibil, si chiar intr-un timp relativ scurt. Orice femeie stie ca pielea din jurul ochilor este mult mai subtire si ca ea imbatraneste prima – isi pierde elasticitatea, apar riduri si cearcane.

Asa ca masca faciala cu pietre de jad ar putea fi raspunsul la intrebarile care te framantau de multa vreme. Iar vestile bune nu se opresc aici. Se pare ca ai nevoie de doar 30 de minute pentru a arata mai tanara ca niciodata.

Adica sa te asezi seara in fotoliu, istovita si trasa la fata dupa o zi chinuitoare de munca si sa te ridici dupa 30 minute. Dar nu oricum. Ci cu un ten proaspat si luminos, fara cearcane si fara urma de riduri in jurul ochilor! Haide sa vedem despre ce este vorba.

Masca faciala cu pietre de jad – de ce ar trebui sa o incerci?

Aceasta masca faciala este alcatuita efectiv din pietre de jad conectate intre ele (112 in total), acestea fiind de fapt elementul care realizeaza tratamentul benefic asupra tenului.

Pur si simplu iti pui aceasta masca seara, ca pe o pereche de ochelari, te relaxezi timp de o jumatate de ora si lasi pietrele de jad sa actioneze. Efectele te vor uimi!

Doresti si tu un ten luminos, fara cearcane si riduri? >Detalii GRATUITE aici >>>

Cum actioneaza Masca faciala cu pietre de jad? Ce avantaje majore iti ofera?

Evident, elementul activ al acestei masti il constituie jadul. Aceasta piatra semipretioasa este cunoscuta de mii de ani pentru calitatile sale curative si pentru efectele ei benefice in ceea ce priveste sanatatea, longevitatea, fertilitatea, linistea sufleteasca, pacea interioara, echilibrul si armonia. Chiar si culoarea ei (verde) este tamaduitoare.

Jadul absoarbe energiile negative. Pielea se tonifica si este puternic stimulata, devenind elastica si catifelata prin sporirea nivelului intern de hidratare.

Masca faciala cu pietre de jad – Efecte clare

Stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui
Elimina oboseala la nivelul ochilor
Reduce ridurile, cearcanele si pungile formate sub ochi
Reda pielii stralucirea naturala
Ajuta la relaxarea muschilor fetei
Stimuleaza detoxifierea pielii

Cel mai bine este sa porti aceasta masca seara, dupa spalarea (curatarea) tenului, timp de 30-40 de minute.

Efectul ei principal va fi asupra pielii. Se va imbunatati circulatia sangelui, tesuturile se vor improspata, pungile de sub ochi vor disparea, ridurile “laba-gastii” se vor atenua considerabil. Dupa ce iti vei indeparta masca, te vei extazia vazand cat de bine arata fata ta. Si asta fara cel mai mic efort si fara cel mai mic disconfort, incearca masca faciala cu pietre de jad ACUM >>>>

Masca este ultra-confortabila, perfecta pentru contactul cu pielea;
Este portabila, o poti lua cu tine oriunde (in concediu, in calatorii in interes de serviciu etc.);
Este benefica mai ales daca ai un job solicitant si simti nevoia de o refacere rapida, cand ai 30 de minute libere.

Masca faciala cu pietre de jad- de ce este atat de important sa ai grija de ochii tai?

Foarte simplu, ochii constituie cartea ta de vizita, ei spun totul despre starea ta psihica si fizica. Si important este ca nu ai cum sa-i ascunzi. Ei sunt primul lucru pe care il vad cei din jur la tine, iar niste ochi umflati si incercanati fac o impresie proasta si sunt greu mascat.

De ce sa treci prin toata rutina obositoare de imbunatatire a aspectului ochilor – cu felii de castraveti, plicuri de ceai rece, creion anticearcan, roll-on cu cafeina sau linguri metalice reci aplicate pe orbite – cand ai acum la dispozitie aceasta Masca faciala cu pietre de jad, care lucreaza eficient in timp ce tu te relaxezi intr-un fotoliu?

Clientele sunt incantate de Masca faciala cu pietre de jad, >COMANDA si tu ACUM, detalii GRATUITE aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *