Femeia puternica. Ce trasaturi are si cum o recunosti?

Femeia puternica este idolatrizata in societatea in care traim si nici nu este de mirare. Desigur ca pentru fiecare poate insemna altceva aceasta „titulatura”, dar care sa fie trasaturile comune?

Si nu ne referim aici la ce ne prezinta revistele glossy sau mass-media. Femeia puternica NU este doar cea care este frumoasa, are bani si un barbat minunat alaturi. Exista multe alte caracteristici care nu ar trebui trecute cu vedere. Vorbim despre modul in care actioneaza, cum se poarta cu cei din jur, ce parere are despre ea si ce inspira.

O femeie puternica este mai presus de toate autentica in tot ceea ce face. Nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, iar acest aspect ii aduce admiratia celor din jur. Desigur, nu intotdeauna…

Femeia puternica – tu ce admiri la reprezentantele sexului frumos?

Psihologii spun ca un om puternic nu se ascunde. In sensul ca va spune lucrurilor pe nume si nu se va feri sa arate cine este. Chiar daca cei din jur nu sunt de acord cu parerile lor, asta nu inseamna ca se va scuza sau va da inapoi. Autenticitatea este conferita si de puterea de a recunoaste cine esti, de fapt.

Nu trebuie sa te incadrezi mereu in „parametrii” societatii, asa ca ai curajul sa fii tu insati. Si nu te ascunde de cei din jur, in acest fel le vei da si lor curaj sa recunoasca anumite lucruri la care poate nu te-ai astepta.

O femeie autentica are grija de ea insasi si nu-si ignora necesitatile. Se pune pe primul loc pentru ca stie ca altfel nu are cum sa le ofere dragoste celor din jur. Cum ai putea sa oferi ceea ce tu nu ai pentru tine?! Are curajul sa-si ia o zi libera doar pentru ea, sa-si cumpere un lucru pe care si-l doreste si sa spuna…nu. Ai citit bine, nu esti obligata sa ajuti de fiecare data, in special atunci cand o faci in detrimentul tau.

Femeia puternica – are propriile opinii si nu se lasa influentata de cei din jur, la fiecare pas

O femeie sigura pe ea este carismatica si nu da inapoi doar pentru ca o persoana apropiata nu este de acord cu ceea ce face. Desigur ca nu inseamna ca trebuie sa-i ignori pe cei dragi si ceea ce te sfatuiesc. Dar sub nicio forma nu trebuie sa fie ei cei care decid in locul tau. Asa ca ai curajul de a spune lucrurilor pe nume si mentine propriul punct de vedere.

Nu trebuie sa dai o importanta colosala parerilor exterioare, altfel risti sa fii manipulata de ceilalti. De asemenea, o femeie puternica nu se grabeste sa faca un lucru doar pentru ca ceilalti l-au facut. Are curajul de a infrunta dificultatile ce pot surveni in drumul ei.

Isi alege o cariera pe placul ei. O femeie de acest gen va face propriile alegeri, fara sa-i jigneasca pe cei dragi. Are curajul de a decide pentru ea insasi. Daca are o pasiune sau o chemare pentru un anumit domeniu, va face tot posibilul sa mearga in acea directie.

Daca vrei sa devii o femeie sigura, nu te lasa intimidata si da-ti voie sa traiesti viata la care visezi. Prea putini oameni mai fac acest lucru, iar acest fapt nu poate decat sa ne intristeze.

Ce reprezinta viata, daca nu este o aventura indrazneata?

Femeia introvertita – ce trebuie sa stii despre ea

In primul rand, este cazul sa intelegi ca oamenilor introvertiti le place sa fie singuri, pe cont propriu. Asta nu inseamna ca sunt suparati sau timizi, ci pur si simplu sunt ei insisi. Majoritatea introvertitilor adora grupurile mici de oameni, cu care se simt familiari. De foarte multe ori, introvertitii sunt gresit intelesi si par sa fie absenti sau depresivi, in anumite situatii.

Daca ai in jurul tau oameni introvertiti, cu siguranta stii despre ce vorbim. Acesta au un nivel de inteligenta mai ridicat decat al celorlalti, si este demn de mentionat ca intre 25…mai multe despre aceste femei >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *