Pastele – Cadouri pentru toata familia!

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale romanilor, asa dupa cum bine stiti. Desigur ca partea spirituala este cea care primeaza, dar parca acele mici cadouri produc o mare bucurie.

In special celor mici, asa ca nu omite aceasta ocazie. Pe langa jucarii si alte obiecte amuzante, nu ar fi rau sa le cumperi si …culegeri. Pastele 2021 vine cu o gama variata de oferte pentru toate buzunarele, asa ca nu rata acest moment.

Special pentru tine am introdus reduceri de pana la 50%, asa ca alege ce crezi ca ti se potriveste tie sau micutului tau >>>

Pastele te ajuta sa-i motivezi! Culegerea cu teste rezolvate destinata concursurilor si olimpiadelor

Ce contine aceasta culegere? Care este modul concret in care il ajuta pe copilul dvs?

Lucrarea contine in total 30 de teste cu peste 500 de exercitii pentru clasa a IV-a tip concursurilor si olimpiadelor scolare de limba si literatura romana. Testele respecta intocmai materia studiata la clasa.

Culegerea reprezinta un suport excelent, dar si distractiv totodata, in pregatirea corecta si eficienta la limba si literatura romana pentru concursurile si olimpiadele scolare. Parcurgerea testelor il ajuta pe copilul dvs. sa-si fixeze perfect informatiile pentru a face fata cu succes acestor concursuri.

El va exersa de placere exercitiile de literatura si gramatica si se va putea corecta cu ajutorul solutiilor de la finalul lucrarii, o poti regasi in oferta noastra >>>

Vacanta – Distractie si pregatire la matematica in acelasi timp

Iata peste 200 de exercitii amuzante la matematica, perfect adaptate preocuparilor copiilor din clasele III-IV!

Stim, copilul dvs. este in vacanta.
E o perioada binemeritata de relaxare, desigur, dar totodata, din punct de vedere scolar, este si o perioada periculoasa: o pauza totala timp de 3 luni, mai ales la matematica, il poate face pe copilul dvs. sa uite tot ce a acumulat pana acum, ceea ce inseamna ca la toamna va fi necesar un efort suplimentar de reamintire, efort care se poate dovedi nu numai obositor, ci si descurajant.

Solutia e simpla: pastrarea unui contact permanent cu matematica pe timpul vacantei, un contact distractiv (accentuam acest lucru!), constand in exercitii care il vor atrage ca un magnet pe copilul dvs., pentru ca sunt concepute ca o forma de divertisment.

Gasiti asemenea exercitii (peste 200) in culegerea Matematica Distractiva – Exercitii rezolvate pentru clasa a III-a si a IV-a care si-a dovedit eficienta extraordinara in anii trecuti, comanda ACUM aceasta culegere >>>

Cadouri de Paste – culegeri interesate pentru cei mici

Culegere pentru invatarea limbii engleze – Fise de lucru practice – Clasele 0-IV. Fara tocit, fara repetat permanent si fara invatat pe dinafara. Doar rezolvare de exercitii distractive si extrem de eficiente.

Aceasta metoda consta in efectuarea de exercitii distractive, prezentate sub forma unor fise grupate intr-un biblioraft elegant, foarte usor de utilizat, cu un scris usor lizibil si foarte „cool”, excelent structurate din punct de vedere pedagogic pentru asimilarea si consolidarea cunostintelor. Iar rezolvarea acestor fise practice este rasplatita prin diplome tiparite (incluse in biblioraft). Si, se stie foarte bine, o diploma personalizata constituie un extraordinar factor motivator pentru copii.

Copilul dvs. va invata TOT, de la chestiunile cele mai simple pana la subtilitatile limbii engleze:

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *