Condimente pentru slabit. Include-le in dieta zilnica

Tu stiai ca exista condimente pentru slabit, care te pot ajuta enorm in aceasta perioada, in care vrei sa dai jos cateva kilograme? Mancarea si dieta nu sunt totul, exista multe alte trucuri care te pot ajuta sa ai o silueta mai armonioasa. Asa ca astazi vom afla cum ar trebui sa condimentezi mancarea pentru a obtine preparate delicioase si dietetice.

Nu de alta, dar aceste condimente pentru slabit vor da o aroma aparte si vor sustine si procesul de ardere a grasimilor. Cu siguranta intuiesti cateva dintre aceste condimente minune si ai mai auzit vorbindu-se despre ele.

Este momentul sa afli mai multe detalii si sa stii exact ce poti include in dieta de slabire. Daca vrei ca mancarea ta sa aiba gust, dar si sa slabesti in acelasi timp, este nevoie de putina rabdare si efort. Dar sigur vei gasi retete care te vor uimi.

Esti gata sa descoperi mai multe despre procesul de slabire?

Condimente pentru slabit – ce trebuie sa intelegi

In primul rand, aceastea NU vor face minuni, asa cum probabil ca intuiesti. Desigur, daca mananci sanatos si le introduci in dieta ta te vor ajuta mult. In sensul ca vor grabi procesul de ardere.

Iata despre ce condimente pentru slabit vorbim:

Scortisoara. Am mai discutat despre efectele sale benefice, fiind cunoscuta pentru faptul ca poate topi cu succes grasimile. Scade nivelul de zahar din organism si te va ajuta sa ai o senzatie de sanatate pentru mai mult timp. Poate fi pusa si in cafea, ceaiuri, limonade, etc.

Poate ca nu stiai, dar exista un regim savuros si eficient, este vorba despre dieta cu miere si scortisoara, care te va ajuta sa slabesti cateva kilograme bune. Si nici nu este foarte complicata, trebuie doar sa urmezi cateva reguli de baza.

Ce vei avea voie sa mananci in dieta cu miere si scortisoara?

Este vorba despre:

– carne slaba ( pui sau curcan)
– cereale integrale…>>vezi dieta completa aici

Turmeric. Pe langa faptul ca este un antioxidant de exceptie, turmericul mai aduce si alte beneficii. Cum ar fi, eliminarea kilogramelor in plus, prin procese naturale de ardere. Regleaza si sistemul hormonal si stimuleaza cu succes metabolismul.

Chimion. Studiile in domeniu arata ca este foarte eficient, in special atunci cand vorbim despre procesul de slabire. Merge introdus in nenumarate preparate, asa ca nu te sfii sa cauti mai multe retete interesante. Un studiu recent a aratat ca femeile care il introduc in dieta au sanse cu pana la 30% mai mari de a slabi, doar datorita acestui condiment.

Condimente pentru slabit – nu uita de ghimbir!

Ghimbir. Noi inca nu suntem foarte bine familiarizati cu acesta, asa ca il folosim mai mult in deserturi. De fapt, acest condiment are rolul de a da o aroma placuta si carnii, sosurilor, etc. Merge si in smoothie-uri foarte bine, poti pune chiar bucatele taiate si curatate in prealabil, nu doar pudra de ghimbir.

Usturoi. Pe langa faptul ca este un antibiotic si antioxidant remarcabil, se pare ca usturoiul este indicat inclusiv in diete. Asa ca foloseste-l de cate ori ai ocazia, pentru ca te va ajuta mult in aceasta perioada. Plus ca va intari cu succes imunitatea.

Piper Cayenne (rosu). Exista si dieta cu piper Cayenne si nu degeaba! A avut un mare succes, numarandu-se printre acele condimente pentru slabit care nu ar trebui sa lipseasca. Va stimula intens metabolismul, asa ca vei arde mai multe kilograme cu siguranta. Daca iti place mancarea iute, vei adora aroma conferita si vei arde caloriile mai usor.

Cardamon. Te va ajuta sa te incalzesti la propriu, asa ca efectele sale termogenice vor sustine cresterea temperaturii corpului si imbunatatirea metabolismului. Chiar daca nu esti familiarizata cu acest condiment asiatic, incearca-l, s-ar putea sa constati ca iti plac aceste arome exotice mai mult decat credeai.

4.92/5 (24)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *