Cand ingrasa fructele si DE CE

Cand ingrasa fructele si in ce momente ar trebui consumate aceste deserturi ale naturii? Despre toate acestea vom discuta astazi. Poate stii deja ca fructele nu trebuie consumate in exces. De asemenea, sigur ai mai auzit ca nu este cea mai buna idee sa mananci 4 piersici inainte de culcare.

Cand ingrasa fructele si in ce mod ar trebui consumate atunci cand tinem dieta? Ei bine, un lucru este sigur. Fructele NU se mananca seara, pentru ca au in compozitie fructoza, adica zahar. Ceea ce poate afecta silueta, in special cand vrei sa slabesti. De asemenea, au suficiente calorii cat sa nu fie indicate ca gustari tardive.

Desigur ca fructele sunt recomandate in diete si te vor ajuta mult, doar ca trebuie sa stii exact in ce mod ar fi indicat sa le consumi.

Cand ingrasa fructele si cum poti avea o silueta de vis?

Stim ca de multe ori ai senzatia ca daca ai mancat o gramada de fructe de-a lungul zilei ai facut un serviciu trupului tau. Da si nu. Clar este bine sa le consumam pentru ca abunda in vitamine si minerale, nutrienti si fibre. Dar…nu in cantitati industriale. Pentru ca multe dintre ele au calorii suficiente cat sa iti afecteze silueta in timp. Nu mai spunem ca daca esti la regim nu este deloc indicat sa mananci fructe cat este ziua de lunga.

Inca un lucru. Atunci cand mananci fructe, chiar si in cantitati mari, probabil ca ai observat ca NU iti ofera o senzatie de satietate. Asta pentru ca nu au suficiente proteine in compozitie. Tocmai de aceea este indicat sa mancam fructe inainte de masa. Iti vor declansa pofta de mancare, dar totusi vei manca mai putin daca ai luat o gustare inainte.

Ce fructe sa consumi inainte de masa, daca esti la dieta de slabire? Vorbim despre capsune, afine, zmeura, mure, dar si mere, piersici, caise. Evident, nu in exces. Un mar mediu sau o mana de fructe de padure sunt suficiente, pentru gustare.

Fructele contin fructoza, un fel de zahar pe care ficatul il transforma rapid in…lipide. Da, vorbim despre grasime, care se va depune imediat in acele zone predispuse la ingrasare. Gandeste-te la asta data viitoare cand vrei sa mananci un ananas intreg. Stim, este super gustos si sanatos, dar 2 felii sunt mai mult decat suficiente.

Cand ingrasa fructele si care sunt cele mai calorice?

Sigur stii deja bananele, strugurii, mango chiar ingrasa! Nu de alta, dar sunt bogate in zaharuri si calorii, asa ca ar fi bine sa le eviti atunci cand tii o dieta stricta de slabire. Sau le poti consuma mai rar, in acest caz.

Un alt fruct caloric este avocado. Este adevarat ca acesta are proprietati remarcabile, dar nu ar fi cazul sa le consumam prea des sau in exces. Un singur fructe poate avea pana la 250 de calorii, asa ca gandeste-te de 2 ori inainte. Fructele confiate contin zahar din belsug la randul lor, asa ca nu le cumpara prea des. Plus ca de multe ori au zahar adaugat, ai grija ce cumperi…

De asemenea, nu manca mai mult de 2 portii de fructe zilnic. Iti reamintim ca cel mai bine este sa le consumi inainte de masa. Apropo, dimineata poti manca fructe pe stomacul gol sau un smoothie proaspat facut. Sunt foarte sanatoase, iti pornesc digestia rapid, iar daca nu esti obisnuita sa mananci de dimineata, este cea mai buna idee.

La dieta este recomandat sa mananci: cirese, grapefruit, fructe de padure, mere, pepene, nectarine. Dupa cum vezi, nici nu este necesar sa renunti la fructe in timpul dietelor. Doar ca nu se mananca in exces, pe post de desert sau seara.

Daca poti, consuma fructe ecologice pe cat posibil, cumparate de la micii producatori sau din magazinele specializate. Nu uita ca atunci cand esti la regim sa faci si sport, sa bei lichide si sa te bucuri de proces!

Dieta rapida cu grapefruit – cum se tine?!

Ei bine, tinem sa precizam ca, daca nu ai un storcator de fructe pentru citrice, ar fi cazul sa-ti cumperi unul. Nu de alta, dar in aceste zile vei stoarce multe fructe. Desigur ca poti cumpara cate un suc natural de grapefruit, dar daca ai ocazia prepara-l chiar tu. Stii sigur ca este 100% natural si proaspat. Si nu iti ia mai mult de 5 minute.

Iar aceste aspecte sunt foarte importante. Apropo, iti poti lua si un storcator manual de citrice pentru birou, asa ca o sa ai parte de suc natural in timp ce lucrezi.

Meniu pentru dieta rapida cu grapefruit

Mic-dejun: o cana mare de suc de grapefruit sau…vezi continuarea dietei >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *