Bautura care distruge creierul

Bautura care distruge creierul s-ar putea sa te surprinda si nu intr-un mod placut. Daca si tu esti un fan al bauturilor dulci nu te vei bucura. Este vorba despre sucurile carbogazoase, in special, care nu fac altceva decat sa afecteze capacitatile creierului, in timp.

De asemenea, aceste sucuri contribuie la aparitia unor boli degenerative precum Alzheimer sau dementa senila, arata un studiu american din 2019.

Bautura care distruge creierul are si rolul de a imbatrani prematur celulele nervoase. Asa ca gandeste-te de doua ori inainte de a le cumpara si data viitoare.

Un consum ridicat de sucuri duce la pierderea memoriei, in timp. Asa ca poate vrei sa consumi mai des bauturi naturale sau sucuri proaspete, din fructe.

Sucurile carbogazoase imbatranesc prematur creierul

Plus ca ingrasa, pot conduce la diabet sau cancer si nu prea ajuta la nimic, cu alte cuvinte. O idee inteleapta ar fi sa treci la limonade sau ceaiuri naturale. Indulcite cu miere sau zahar brun, sunt super gustoase si cu siguranta iti vor placea la fel de mult. Desigur ca aceste obiceiuri trebuie cultivate in timp. Asa ca vei ajunge sa le apreciezi mai repede decat crezi.

Studiul american a analizat 300 de subiecti, o parte consumatori inraiti de sucuri, pe cand ceilalti nu consumau niciodata sau doar extrem de rar astfel de bauturi.

Cei care beau un suc sau doua pe zi vor contribui la imbatranirea prematura a creierului cu cel putin 5 ani. Daca vor continua sa aiba acest obicei evident ca celulele nervoase vor raspunde in acelasi mod, arata studiul.

Nici macar sucurile carbogazoase fara zahar nu sunt indicate!

La fel ca si in cazul dietelor de slabire, aceste sucuri nu ajuta cu nimic. Cel mai bine este sa te obisnuiesti sa savurezi bauturi sanatoase, cum ar fi limonadele naturale.

In acest sens, iti indicam cateva retete de limonada naturala absolut delicioasa >>

Sucurile carbogazoase ne pot imbolnavi!

In acest sens a fost realizat un studiu amplu, care a urmarit nu mai putin de 3.000 de adulti. Cand au fost analizati cei care aveau peste 45 de ani s-a observat ca acesti subiecti aveau sanse mai mari de a face un atac cerebral. In cazul celor peste 60 de ani a fost remarcat riscul de a dezvolta dementa senila. Asa ca acesti oameni isi tripleaza sansele de a avea o afectiune serioasa.

Sudha Seshadri, unul dintre medicii care a participat la studiul american a declarat…mai multe despre sucurile carbogazoase >>>

5/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *