Obiceiuri care iti consuma energia! Ce sa NU mai faci?

Despre acele obiceiuri care iti consuma energia cu siguranta ai mai auzit vorbindu-se. Asa ca astazi vom discuta pe larg despre ce nu este bine sa faci, avand in vedere ca multe femei au acest obicei nociv.

Asadar, de acum incolo vei invata cum sa te detasezi de griji si alte obiceiuri care iti consuma energia. Desigur, unele dintre aceste lucruri s-ar putea sa fie neasteptate, in special ca au legatura cu modul de viata. Este vital sa mananci corect, sa faci sport, sa te relaxezi si…sa nu mai bagi in seama lucruri mici care se intampla.

De asemenea, uitatul la televizor in exces si lipsa de somn pot cauza, nenumarate neplaceri. Stii care sunt obiceiurile la care ar trebui sa renunti imediat? Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Obiceiuri care iti consuma energia – la ce ar trebui sa renunti?

Ganditul in exces egal…timp pierdut. Atunci cand te supui unui stres si iti faci un milion de griji pentru tot felul de lucruri marunte, evident ca nu iti faci decat rau. Plus ca nu rezolvi absolut nimic. Sau, daca te gandesti foarte mult la un subiect, incearca sa gandesti lucruri pozitive in legatura cu situatia respectiva.

Este demonstrat stiintific, prin fizica cuantica, faptul ca atunci cand ne gandim la un lucru punem lucrurile in miscare. Cu alte cuvinte, legea atractiei functioneaza…asa ca ai grija la ce te gandesti, ca s-ar putea sa se intample.

Legea atractiei – cum sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti:
  1. Stabileste ceea ce vrei cu adevarat. Vei vedea, dupa ce o sa vizionezi filmul, ca acesta este primul pas. Trebuie sa stii ceea ce iti doresti cel mai mult si sa crezi ca este posibil pentru tine, acel lucru. Nu conteaza ceea ce iti doresti. Conform legii, este la fel de usor sa atragi cafeaua favorita sau casa visurilor tale. Trebuie sa consideri ca meriti si sa stabilesti prioritatile…mai multe despre legea atractiei aici >>>

Nopti pierdute, program de somn neregulat. Daca vrei sa „functionezi” bine, nu uita sa mergi la aceeasi ora la culcare, in fiecare seara. Organismul se va obisnui in acest mod si te vei simti mult mai bine. De asemenea, nu manca inainte cu 4 ore de culcare si bucura-te de alimente mai usoare, in special seara. Tine minte ca uitatul la televizor afecteaza somnul, asa ca nu exagera!

Obiceiuri care iti consuma energia – bei suficienta apa?

Daca mananci zilnic fast-food, semipreparate si alte mancaruri de acest gen, nici nu este de mirare ca nu ai energie! Tine minte ca aceste produse sunt pline de sare, aditivi, chimicale, etc. De asemenea, nu contin suficiente vitamine, minerale si nutrienti pentru a-ti asigura o viata sanatoasa. Alege sa mananci mai multe salate, cruditati, fructe, legume si nuci. Vei vedea diferenta, mai mult ca sigur.

De asemenea, nu uita sa bei 7-8 pahare de apa pe zi, pentru ca in acest mod te vei simti mult mai bine, vei fi mai energica si vei elimina toxinele acumulate. Nu uita sa te hidratezi inca de cum te-ai trezit, bea cel putin o cana mare de apa pe stomacul gol. Apropo, acest simplu obicei de a bea apa pe stomacul gol te va ajuta sa slabesti mai repede.

Fa miscare in fiecare zi, macar o plimbare de 30 de minute, daca nu ai timp de altceva. Mergi mai des pe jos, inscrie-te la un curs de aerobic (chiar si online) sau apuca-te de alergat. Rezultatele se vor simti curand. De asemenea, renunta la sentimentele negative si bucura-te mai mult de viata, cu orice pret!

5/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *