Bautura miraculoasa care te scapa de febra si ulcer

Aceasta bautura miraculoasa pe care urmeaza sa ti-o prezentam are la baza doar legume si fructe crude. Probabil ca esti sceptica acum ca am dezvaluit aceasta informatie. Poate chiar te gandesti cum ar putea functiona un astfel de remediu pentru niste afectiuni severe.

Dar intrebarea este alta: daca stramosii nostri au reusit sa se vindece in acest mod, noi de ce nu am putea? Tocmai de aceea bautura miraculoasa pe care urmeaza sa o detaliem este chiar eficienta. Asa ca lasa scepticismul la o parte si incearca sa savurezi mai des bauturi naturale, care te pot ajuta sa ai o sanatate mai buna.

Nu iti face griji, asa cum urmeaza sa vezi nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Este ceva simplu, care se poate face rapid. Haide sa vedem despre ce este vorba impreuna!

Bautura miraculoasa se prepara rapid

Asa cum ti-am precizat, este ceva simplu de realizat, asa ca nu este cazul sa-ti faci probleme. Ai nevoie de cateva ingrediente care abunda in vitamine, minerale si fibre.

Asa ca iata lista ingredientelor:

– un cartof

– un morcov

– un mar

– ½ lamiae stoarsa

Mod de preparare

Vei curata toate aceste ingrediente si le vei pune in storcatorul de fructe. Sucul obtinut se bea imediat, poti adauga si putina lamaie, pentru a-i conferi o aroma mai deosebita, informeaza vivanatura.ro.

Acest suc va preveni inclusiv dezvoltarea celulelor canceroase, avand un efect antioxidant foarte puternic si eficient.

Bautura miraculoasa – ce maladii poti preveni?

Asa cum am precizat inca de la inceput, poate scadea febra cu succes, indiferent de natura sa. Asa ca este un remediu minunat pentru cei care sunt raciti sau au gripa. Apropo, ar fi bine sa-l consumi preventiv pentru a speria raceala sau alte afectiuni care pot aparea, in special cand aerul conditionat este la putere.

Previne si vindeca ulcerul, asa ca este ideal pentru cei care vor sa scape in mod natural de aceasta afectiune. Sucul de cartofi simplu este de asemenea foarte eficient in lupta cu ulcerul. Previne si bolile specifice ficatului sau rinichilor.

Protejeaza inima si sanatatea acesteia, asa ca vei avea sanse mai mici sa te lupti cu bolile cardiovasculare. Hipertensiunea arteriala si colesterolul “rau” vor fi, de asemenea, prevenite cu succes.

Sustine tranzitul intestinal si ajuta in caz de constipatie. Asa ca poate fi consumata dimineata, pe stomacul gol, iar apoi se va lua micul dejun. Cerealele integrale sunt alegerea perfecta pentru cei care se confrunta cu astfel de afectiuni.

Se poate bea chiar si de 2 ori pe zi, in cazul celor care vor sa vindece anumite afectiuni severe. Te poate ajuta si sa atenuezi respiratia urat mirositoare, dar si infectiile de la nivelul gatului.

Dupa cum vezi, ai nenumarate motive sa optezi pentru aceasta bautura unica si usor de preparat. Lasa medicamentele la o parte si vindeca-te in mod natural!

Sucul de cartofi dulci – de ce sa-l incerci?

Regleaza glicemia. Cartoful dulce este bogat in caroten si vitamine B6, aceste substante avand capacitatea de a incetini glicemia, prin stimularea insulinei. Vitamina B6 ii fereste pe diabetici si de problemele cardiace.

Sursa de vitamina D. Dupa cum stii, lipsa de vitamina D este una dintre cele mai raspandite, asa ca ar fi indicat sa nu neglijezi aceasta carenta. Nu de alta, dar poti experimenta probleme severe in timp…mai multe despre sucul de cartofi dulci aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *