Ceaiul de iasomie – reduce greutatea si riscul de cancer!

Ceaiul de iasomie este o adevarata minune pentru sanatate, iar faptul ca aroma este unica si gustoasa este un plus al acestei bauturi naturale. Nu ar trebui sa-ti lipseasca din „repertoriu”, iar astazi vei intelege mai bine de este indicat sa-l consumi mai des.

Traim intr-o lume unde pare sa fie uitate adevaratele valori, asa ca multi dintre noi nici nu mai stim de ce ar trebui sa bem ceaiuri. Avem senzatia ca aceasta bautura este doar o metoda de hidratare si uitam cate beneficii poate avea. In functie de planta din care se face, desigur.

Asadar, ceaiul de iasomie te va ajuta sa previi boli cronice precum cancerul, iar pe de alta parte va sustine si procesul de ardere a grasimilor. Nu suna rau, nu-i asa? Desigur, nu este cazul sa te axezi doar pe ceaiuri, asa ca va fi nevoie de dieta, determinare si sport.

Sa fii sanatoasa si sa elimini riscul de imbolnavire poate fi mai simplu decat credeai, de asemenea.

Ceaiul de iasomie – de ce sa-l consumi mai des?

Ceaiul de iasomie poate fi amestecat cu frunzele de ceai verde, ceai alb sau oolong. Dar de obicei este bine sa investesti mai multi bani intr-un ceai de iasomie calitativ. In acest fel vei beneficia de toate efectele benefice despre care vom discuta.

Cel mai bine ar fi sa-l cumperi din locuri specializate, de unde stii clar ca nu se face rabat de la calitate. Asadar, de ce ar trebui sa consumi ceaiul de iasomie mai des?

Pentru ca…

Imbunatateste capacitatile creierului. In special daca este in combinatie cu ceaiul verde, nu te sfii sa amesteci aceste tipuri de frunze. De obicei ceaiul de iasomie este ceai verde „asezonat” cu flori de iasomie, asa ca sa nu te miri daca il vei intalni in aceasta combinatie. Plus ca vei avea parte de beneficiile ambelor plante, mai multe despre ceaiul verde aici >>>

Sustine procesul de slabire. Va sustine buna functionare a metabolismului, asa ca grasimile se vor arde mai repede. Plus ca planta in sine abunda in antioxidanti.

Scade riscul de a face cancer. Mereu o veste buna, in special in cadrul unei societati in care bolile cronice incep sa faca parte din normalitate, din pacate. Antioxidantii vor sustine si prevenirea cancerului. Studiile arata ca cei care beau ceaiuri de iasomie scad cu 15% riscul de a face cancer.

Ceaiul de iasomie – previne bolile degenerative

Adio bolilor de batranete. Alzheimer sau dementa senila pot fi prevenite atunci cand persoana in cauza se hraneste sanatos, consuma antioxidanti si se elibereaza de efectele toxice.

Tine sub control diabetul. Reduce nivelul glucozei si al hemoglobinei, asa ca este chiar indicat pentru diabetici. De asemenea este bine sa fie consumat si ca preventie, in special dupa mese bogate.

Sustine digestia sanatoasa. Asa ca nu uita sa bei o cana mare de ceai imediat dupa ce ai luat masa. De fapt, cam la 30 de minute dupa masa, pentru ca nu este indicat sa bei lichide imediat, risti sa distrugi sucurile gastrice. Sustine tranzitul intestinal sanatos.

Previne stresul. De asemenea, acele femei predispuse la anxietate sau depresie ar trebui sa consume ceaiul de iasomie. Un adevarat calmant natural, te va ajuta sa te relaxezi si sa ai o stare de bine.

Afrodisiac natural. Da, asa ca nu te sfii sa bei un ceai de iasomie chiar inainte de culcare, s-ar putea sa ai surprize foarte placute. In special daca ii vei oferi o cana si partenerului de viata.

Cosmetica. Compresele cu ceai de iasomie sunt perfecte pentru prevenirea tenului gras sau cu acnee. Asa ca incearca sa stergi tenul cu ceai seara, dupa ce te-ai demachiat. Te vei spala pe fata abia a doua zi dimineata.

4.93/5 (15)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *